Παπαδοπούλου: «Μου είχε γίνει πρόταση από τον Ατζούν για το Survivor All Star, υπάρχει ενδιαφέρον»
Showbiz

Παπαδοπούλου: «Μου είχε γίνει πρόταση από τον Ατζούν για το Survivor All Star, υπάρχει ενδιαφέρον»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της αποκάλυψε αν θα συμμετέχει στο «Survivor All Star» που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης αν έχει άλλες τηλεοπτικές προτάσεις και σε τι φάση είναι στην καριέρα της.

Tην οικειότητα που νιώθει μαζί σου ο κόσμος θεωρείς πως την έχει αποκτήσει, εν μέρει, και λόγω της συμμετοχής σου στο «Survivor» το 2017; Το «All Star» που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν υπάρχει μέσα στις σκέψεις σου, έχεις δεχθεί πρόταση;

Η αλήθεια είναι πως από τότε μέχρι τώρα συνεχίζω και δέχομαι πολύ κολακευτικά μηνύματα από τον κόσμο και μου ζητούν να ξαναμπώ στο παιχνίδι, πολλοί δε μου λένε πως άφησα κάτι ανολοκλήρωτο και θέλουν να με δουν να ολοκληρώνω έναν κύκλο.

Παλαιότερα μου είχε γίνει η πρόταση από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί και για το «All star» και ναι, φέτος υπάρχει ενδιαφέρον από την παραγωγή για να είμαι στο «All Star». Στα υπέρ είναι πάντα η επαφή με τη φύση, με την οποία έχω μια έντονη σύνδεση. Ωστόσο πρέπει να ζυγίσω τις επαγγελματικές προτάσεις που έχω για σχήματα το χειμώνα.

Υπάρχει κάτι πιο άμεσο στα πλάνα σου;

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί στις 14 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα το Safety Project ετοιμάζει μια πολύ σπουδαία διπλή ενέργεια για την ενίσχυση της Εντατικής Μονάδας Νεογνών με μια Θερμοκοιτίδα και για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών για τα παιδιά με καρκίνο.

Θα γίνει ένας μεγάλος αγώνας ομάδων Α' Εθνικής, μεταξύ του Προμηθέα και του Περιστεριού με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη, στο γήπεδο «Δ. Τόφαλος», κι εκεί θα τραγουδήσω κι εγώ.

Στην ίδια εκδήλωση θα δώσει το «παρών» και ο Φοίβος στηρίζοντας έμπρακτα το έργο αυτό, και θα χαρώ πάρα πολύ που θα βρεθούμε και πάλι, μαζί μετά από χρό[1]νια. Το 2013 είχαμε συνεργαστεί στο τραγούδι «Και τι δεν θα ‘δινα», και εννοείται πως θα το τραγουδήσω και εκείνη τη μέρα.

Άλλες τηλεοπτικές προτάσεις έχεις;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για πράγματα πριν γίνουν. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί, είμαι ανοιχτή τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, απλώς δεν έχει έρθει κάτι που να νιώσω πως μου ταιριάζει. Παλιότερα μου είχε προταθεί να είμαι σε πάνελ, αλλά ένιωθα πως θα είμαι έξω από τα νερά μου.

Σε τι φάση είσαι γενικά στην καρτέρα σου;

Είμαι σε πολύ κομβική φάση, θεωρώ. Όλο το προηγούμενο διάστημα που κλειστήκαμε στα σπίτια μας και καθόμασταν, ένιωσα να αλλάζουν πολλά μέσα μου.

Αλλά είμαι και σε μια πολύ cool φάση. Μου έχει φύγει αυτή η τάση τού να κυνηγάω μονίμως κάτι. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κατάλαβα πως αν κυνηγάμε συνέχεια κάτι, απλώς χάνουμε στιγμές από τη ζωή μας και δεν ζούμε, δεν απολαμβάνουμε το τώρα, είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό κομμάτι. Κοιτάζω να μην το κάνω πια.

Παλιά κάναμε περιοδεία και μόλις τελείωνε το ένα live, η σκέψη ήταν να φύγουμε γρήγορα για το επόμενο. Τώρα δεν θέλω πια να είναι τόσο στρεσαρισμένα τα πράγματα. Θέλω να ξυπνήσω στην τοποθεσία στην οποία έχω τραγουδήσει, να ανακαλύψω το μέρος και να φύγω την επόμενη μέρα.

Αυτά τα καλά έχει η δουλειά που έχω επιλέξει, έχει ταξίδια, τα οποία αγαπώ, την επαφή και την ανταλλαγή ενέργειας με τον κόσμο. Εν γένει είμαι πιο συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη για πολλά πράγματα.

Και σε ό,τι αφορά στη μουσική θα συνεχίσω να πειραματίζομαι, γιατί μου αρέσουν πολλά είδη, δεν σκαλώνω σε ένα μόνο. Επίσης μου αρέσει το κομμάτι της δημιουργίας πολύ, όλη αυτή η διαδικασία τού να ακούω τραγούδια, να είμαι στο στούντιο, να ψαχνόμαστε για νέους ήχους. Γενικά θέλω να υπάρχει δημιουργικότητα στη ζωή μου. Χωρίς δημιουργικότητα και εξέλιξη αργοπεθαίνω.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved