Βρεττός - Δεληγιάννη: Στιγμιότυπα από την γαμήλια δεξίωση - Ο πρώτος τους χορός
Showbiz

Βρεττός - Δεληγιάννη: Στιγμιότυπα από την γαμήλια δεξίωση - Ο πρώτος τους χορός

Ο Ηλίας Βρεττός παντρεύτηκε χθες, 1 Σεπτεμβρίου την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Δεληγιάννη.

Ο λαμπερός γάμος τους έγινε στην Κύμη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Μετά τον γάμο του ζευγαριού ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση.

Την ώρα που οι νεόνυμφοι έφθασαν στο χώρο της δεξίωσης, πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό αι προσκεκλημένοι τους χειροκροτούσαν, ενώ ακουγόταν το τραγούδι του Ηλία Βρεττού «Ως το άπειρο».

Στη συνέχεια το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό.

Τα αδέρφια τους αλλά και οι στενοί τους φίλοι που ήταν εκεί, μοιράστηκαν μαζί μας φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ενώ ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους είδαμε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, η αλλαγή της ημέρας συνέπεσε με τα γενέθλια του Ηλία Βρεττού, ο οποίος δέχτηκε τις ευχές της συζύγου του και των καλεσμένων.

Να θυμίσουμε πως είχαν ανακοινώσει ότι ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια – όπου και έκαναν διακοπές μέσα στο καλοκαίρι, όμως, δεν είχαν γνωστοποιήσει την ακριβή ημερομηνία καθώς δεν ήθελαν να απασχολήσουν τα ΜΜΕ με την προσωπική τους στιγμή.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα τη δικιά μου, την Εύβοια σε πολύ κλειστό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ηλίας Βρεττός.

Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved