Ελένη Φουρέιρα: Συγκινεί το μήνυμά της ένα χρόνο μετά το θάνατο του Mad Clip
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Συγκινεί το μήνυμά της ένα χρόνο μετά το θάνατο του Mad Clip

Συγκινητική η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα ένα χρόνο μετά το θάνατο του Mad Clip, ο οποίος σε ηλικία 34 ετών σκοτώθηκε επιστρέφοντας από το γάμο της μάνατζερ του.

Η Ελένη Φουρέιρα με την οποία το ίδιο βράδυ του τροχαίου δυστυχήματος είχε τραγούδησε μαζί του στη γαμήλια δεξίωση και με την οποία είχαν συνεργαστεί και είχαν εξαιρετικές σχέσεις, το πρωί της Παρασκευής (2-09) πόσταρε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και συγκίνησε με το μήνυμά της.

«1 year without you ❤️ #wemissyou #madclip», σημείωσε.

Δες τους μαζί στη gallery

«Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» έγραφε εκείνες τις μέρες που ήταν νωπό ό,τι είχε συμβεί με τον Mad Clip η Ελένη Φουρέιρα σε ένα στόρι της, αναφερόμενη φυσικά στον βουβό πόνο που ένιωθε για την απώλειά του.

Και πώς θα μπορούσε να νιώθει αλλιώς όταν λίγες ώρες πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από πρόσκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου του, τραγουδούσαν μαζί στον γάμο της καλής τους φίλης Λίας Παπαδοπούλου.

Ήταν πολύ καλοί φίλοι και η Φουρέιρα τις πρώτες μέρες μετά το συμβάν έμοιαζε να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Από τότε, σε κάθε της εμφάνιση, μνημονεύει τον καλό της φίλο και πάντα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της το τραγούδι που ερμήνευαν μαζί, θυμίζοντας στο κοινό τι σήμαινε για την ίδια ο Mad Clip.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved