Χατζίδου - Παύλου: Η πρόκληση με το πρωινό του Star, η αισιοδοξία και οι συνεργάτες
Showbiz

Χατζίδου - Παύλου: Η πρόκληση με το πρωινό του Star, η αισιοδοξία και οι συνεργάτες

Το καλοκαίρι τελείωσε και η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι έτοιμοι να εισβάλουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα μέσα από το ανανεωμένο «Breakfast@star».

Το ζευγάρι σε συνέντευξή του ανέφερε πώς προέκυψε η πρόταση και αν το αγχώνει ότι θα βρεθεί σε μια ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό.

Ξεκινάτε στο Star με το «Breakfast@star». Πώς αισθάνεστε, αλλά και πώς προέκυψε η πρόταση;

Ένα υπέροχο πρωινό χτύπησε το τηλέφωνο της Ελένης και μας είπαν να πάμε στα γραφεία του Star γιατί είχαν στο μυαλό τους μια υπέροχη ιδέα. Η ομάδα μας μας προσφέρει μεγάλη χαρά και ασφάλεια, μας εμπνέει εμπιστοσύνη.

Έχουν όλοι εξαιρετικές ιδέες και κάθε μέρα μάς δείχνουν πόσο πιστεύουν σε μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για την πρώτη μας καλημέρα.

Είστε χαρούμενοι που εντάσσεστε στην οικογένεια του Star;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Από την αρχή αυτό που γνωρίζαμε –όπως και όλος ο κόσμος– ήταν ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο κανάλι με τεράστια δυναμική.

Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και βασισμένο στις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι, νιώσαμε κι εμείς αμέσως άνετα και οικεία και ότι μπαίνουμε σε μια ζεστή οικογένεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο.

Το θετικής αύρας τρέιλερ της εκπομπής μάς σύστησε και τους συνεργάτες που θα σας πλαισιώσουν, με την Ελένη Καστάνη να αποτελεί για αρκετούς έκπληξη. Ήταν δική σας ιδέα και σε τι ρόλο θα τη δούμε;

Το τρέιλερ αντικατοπτρίζει το προφίλ της εκπομπής και ενθουσιαστήκαμε μόλις είδαμε το αποτέλεσμα. Το «Breakfast@star» βασίζεται στη χημεία της ομάδας και την παρέα, η οποία έχει ήδη δημιουργηθεί.

Είναι θετικοί και αληθινοί άνθρωποι, με ωραία διάθεση και αισιοδοξία, συναισθήματα που θέλουμε να βιώσουν και οι τηλεθεατές. Όσο για την Ελένη Καστάνη, ήταν μια ιδέα του καναλιού και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για μας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γεμίζει το χώρο με την ενέργεια, την αύρα και το έξυπνο χιούμορ του και –φυσικά σε συνδυασμό με το ταλέντο της στην επικοινωνία– δίνει κάτι ξεχωριστό σε όλους μας.

Ο ρόλος της είναι να μην έχει ρόλο! Να είναι απλώς ο εαυτός της, αυτός που αγαπάμε όλοι χρόνια τώρα, και να μας μεταφέρει τη δική της μοναδική οπτική σε μια στήλη που αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Θα βρεθείτε σε μια ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό. Αυτό είναι κάτι που σας προκαλεί άγχος ή το βλέπετε ως πρόκληση;

Φυσικά και γνωρίζουμε τι γίνεται γύροι μας και πόσο δύσκολη είναι η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η οποία μάλιστα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Αν ισχυριζόμασταν ότι δεν μας αγχώνει αυτό, θα λέγαμε ψέματα.

Ωστόσο ο ανταγωνισμός και το άγχος είναι τα πρώιμα στάδια της εξέλιξης, κι αυτό είναι το νόημα σε οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, να εξελίσσεσαι. Όλα όμως είναι διαχειρίσιμα, ειδικά όταν σε όλη την ομάδα υπάρχουν χημεία, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός. Τα πάντα είναι μια πρόκληση για μας και είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved