Χατζίδου-Παύλου: Σκεφτόμαστε ότι έχουμε ακόμα έναν κοινό στόχο έκτος από το σπιτικό και το παιδί μας
Showbiz

Χατζίδου-Παύλου: Σκεφτόμαστε ότι έχουμε ακόμα έναν κοινό στόχο έκτος από το σπιτικό και το παιδί μας

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα είναι οι παρουσιαστές του ανανεωμένου «Breakfast@star».

Οι δυο τους ανέφεραν αν είναι έτοιμοι για συγκρίσεις με τους προκατόχους τους και τι διαφορετικό θα μας μεταφέρουν.

Θα μας δώσετε μια γεύση από όσα θα μας παρουσιάζετε;

Επειδή λατρεύουμε το φαγητό, αλλά και φανερά επηρεασμένοι από το «MasterChef», θα σας δώσουμε μια ιδέα μέσα από ένα ιδανικό για μας πιάτο. Φανταστείτε λοιπόν να σας σέρβιραν ένα γλυκό το οποίο θα ήταν όμορφα στημένο σε ένα καλόγουστο μεγάλο πιάτο που θα σας έκανε να θέλετε να το δοκιμάσετε.

Τραγανό, ιδιαίτερο, με έντονη και ελαφρά πικάντικη γεύση, ανάλαφρο και εύπεπτο, με διαφορετικές δομές και υφές, καθεμία από τις οποίες θα σας πρόσφερε κάτι καινούριο αλλά εξίσου απολαυστικό. Θα μπορούσατε να αντισταθείτε;

Αναλαμβάνετε μια εκπομπή η οποία προϋπήρχε καθώς ο τίτλος παραμένει ο ίδιος. Αρκετοί ίσως σπεύσουν να κάνουν συγκρίσεις με τους προκατόχους σας, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Είναι λογικό, επόμενο και απολύτως κατανοητό να υπάρξει σύγκριση με την Ελίνα και τον Γιώργο – όπως και στα παιδιά ίσως υπήρξε σύγκριση με τον Κρατερό και την Κατερίνα.

Όλοι κρινόμαστε και αξιολογούμαστε συγκριτικά με κάποιον άλλο, αυτό όμως δεν είναι κάτι που βλέπουμε αρνητικά. Ξεκινάμε με όρεξη και ευχόμαστε να κερδίσουμε με τον τρόπο μας και μαζί με όλη την ομάδα την αγάπη των τηλεθεατών.

Η καθημερινή πρωινή ζώνη της τηλεόρασης συζητιέται αρκετά, ενώ οι παρουσιαστές και τα όσα υποστηρίζουν on air αναπαράγονται σε μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι κάτι το οποίο είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε;

Σημασία έχει ο τρόπος που λες κάτι, όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο σε κρίνουν για αυτό που είπες. Ο διάλογος, ο αντίλογος και η σύγκρουση απόψεων είναι πυλώνες της δημοκρατίας και της εξέλιξης και κάτι που επιδιώκουμε.

Από την άλλη, η προσβολή και ο σχολιασμός που αποσκοπεί μόνο στο να σε θίξει ως άνθρωπο δεν μας αφορούν. Δεν εξαλείφονται, αλλά είναι σημαντικό να φιλτράρουμε τα όσα αναπαράγονται ώστε να κρατάμε αυτά που θα μας κάνουν πραγματικά καλύτερους.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετά ζευγάρια στη ζωή να κάνουν μαζί τηλεόραση. Τι το διαφορετικό θα μας μεταφέρετε;

Κάθε ζευγάρι, όπως και κάθε άνθρωπος, είναι διαφορετικό, οπότε εξ ορισμού δεν υπάρχει απόλυτη ομοιότητα. Πρέπει απλώς να μπορείς να εκφράζεις αυτό που πραγματικά είσαι και στον κόσμο που σε βλέπει. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε έχουμε δώσει τη δική μας διαφορετική πραγματικότητα με το δικό μας διαφορετικό τρόπο.

Κάποιοι θεωρούν ότι όταν ένα ζευγάρι εργάζεται μαζί, υπάρχει ίσως κάποια παραπάνω τριβή. Εσείς πώς το βλέπετε;

Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε ακόμα έναν κοινό στόχο έκτος από το σπιτικό και το παιδί μας. Πιστεύουμε πως είναι ό,τι καλύτερο να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου επαγγελματικά και νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια για αυτήν τη συνθήκη.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved