Χατζίδου - Παύλου: «Δημιουργούμε χρόνο για τους δυο μας και προσπαθούμε να είναι πάντα ποιοτικός»
Showbiz

Χατζίδου - Παύλου: «Δημιουργούμε χρόνο για τους δυο μας και προσπαθούμε να είναι πάντα ποιοτικός»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν για τον ερχομό της κόρης τους και αν αυτός δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.

Το ζευγάρι ανέφερε επίσης με τι αξίες θέλει να τη μεγαλώσει και τι στοιχεία ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον.

Ο ερχομός της Μελίτας-Δήμητρας δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τη σχέση σας;

Ο ερχομός της κόρης μας πέτυχε κάτι ακόμα μεγαλύτερο: μας έκανε να νιώσουμε τόσο μικροί μπροστά σε αυτό το θαύμα της ζωής και ταυτόχρονα τόσο δυνατοί που είμαστε μέρος του. Ένα τόσο μικρό πλασματάκι με τόση δύναμη να κινήσει τα πάντα! Ο στόχος μας είναι να της δείχνουμε κάθε μέρα πόση χαρά και ευτυχία έφερε στο σπίτι μας.

Με τι αξίες θέλετε να τη μεγαλώσετε;

Πιστεύουμε πως τα παιδιά είναι αυτά που μας διδάσκουν τις αξίες της ζωής. Μέσα από τα παιδιά σου μπορείς να αλλάξεις όλο τον κόσμο, να τον εξελίξεις, να αφήσεις τη σφραγίδα και το λιθαράκι σου.

Της μιλάμε με ειλικρίνεια, της εξηγούμε τα πάντα με λεπτομέρειες, και θεωρούμε πως αυτό τη βοηθά πολύ γιατί νιώθει ότι την υπολογίζουμε σε όποια απόφαση παίρνουμε.

Σε ποιον μοιάζει περισσότερο ως προσωπικότητα;

Ε.Π.: Έχει στοιχεία και από τους δυο μας. Η Ελένη διαθέτει πιο δυναμική και επιβλητική παρουσία, οπότε, σε αυτό το στάδιο της ζωής της, έχει πάρει περισσότερα χαρακτηριστικά από την προσωπικότητα της μητέρας της.

Ε.Χ.: Θα έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά του Ετεοκλή και τότε απλώς θα ανοίξει το κουτάκι και θα τα χρησιμοποιήσει γιατί θα τα έχει ήδη αποθηκευμένα. Απλώς, δεν τα χρειάζεται ακόμη. Έχει ζητήσει αδερφάκι; Προς το παρόν, μας ζητά σκυλάκι και ζωάκια γενικότερα, ακόμα και λιοντάρια, ελέφαντες και μαϊμούδες! Στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα προκύψει.

Βρίσκετε χρόνο για τους δυο σας;

Τον δημιουργούμε και προσπαθούμε να είναι πάντα ποιοτικός.

Με τις απαιτήσεις ενός καθημερινού τηλεοπτικού προγράμματος, ο χρόνος περιορίζεται. Είστε εντάξει με αυτό;

Δεν μπορείς να έχεις τα πάντα στη ζωή. Δεν είμαστε εντάξει με το χρόνο που περιορίζεται, είμαστε εντάξει γιατί ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό αξίζει.

Κάποια στοιχεία που ξεχωρίζετε ο ένας στον άλλο;

Ε.Π.: Είναι ειλικρινής, πραγματοποιεί ό,τι υπόσχεται, ξέρει να λέει ευχαριστώ, δεν κρίνει τους άλλους και δεν βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα. Είναι όμως ανυπόμονη και τελειομανής.

Ε.Χ.: Είναι υπομονητικός, ψύχραιμος και αισιόδοξος, δεν φοβάται να αποκαλύψει ευαίσθητες πλευρές του, ξέρει να αντιμετωπίζει μια σκληρή συζήτηση χωρίς να καταλήγει σε καβγά, ακούει τους άλλους, είναι φιλόδοξος και εργατικός. Είναι υπερπροστατευτικός -αν και αυτό δεν είναι αρνητικό και ορισμένες φορές λίγο πιεστικός. Άλλο αρνητικό δεν βρίσκω.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved