Ναταλία Γερμανού: Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα, επιβλέπει τις εργασίες στο πλατό της εκπομπής!
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα, επιβλέπει τις εργασίες στο πλατό της εκπομπής!

Η Ναταλία Γερμανού, σε πολύ λίγες μέρες, πρόκειται να ξεκινήσει την εκπομπή της και πάλι, με την ίδια και την ομάδα της να ανυπομονούν  πως και πως για την πρεμιέρα!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια, για το ήθος, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, ακριβώς στις 13,50, η Ναταλία Γερμανού θα καλωσορίσει για ακόμα μία χρονιά τους τηλεθεατές στο πλατό της εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται, εγκαινιάζοντας έτσι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια, ανυμονεί να καλωσορίσει τους τηλεθεατές και πάλι, ενώ της έχει λείψει πολύ το τηλεοπτικό πλατό. Σήμερα, Παρασκεύη 2 Σεπτεμβρίου, η ίδια επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής της, για να δει από κοντά όλες τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν για την ερχόμενη σεζόν, μιας και είναι ένα θέμα, που την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα.

H Nαταλία Γερμανού έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: Καλύτερα Δε Γίνεται ... loading! Καινούργιο πλατώ ετοιμάζεται από τα μαγικά χεράκια του Τζιοβάνι με φανταστικά έπιπλα και άλλα πολλά που θα σας δείχνω λίγο λίγο 😊 Η λευκή φόρμα «εργασίας» μου είναι τέλεια!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω το trailer για τον πέμπτο κύκλο της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved