Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου στην πρεμιέρα του Open Weekend- Aποκλειστική συνέντευξη!
Showbiz

Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου στην πρεμιέρα του Open Weekend- Aποκλειστική συνέντευξη!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά από πολύ καιρό, θα δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" που θα κάνει πρεμιέρα αύριο, 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει να πει πάρα πολλά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, εδώ και πολλά χρόνια έχει μετακομίσει από την Ελλάδα στο εξωτερικό και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική με τον συζυγό της και τώρα οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Το πρώην μοντέλο, αν και μέχρι πρότινος είχε σχεδόν "εξαφανιστεί" από τα social media, βλέπουμε ότι πλέον κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, μιας και πολύ συχνά δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, ενημερώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τους δοιαδικτυακούς της φίλους για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτόν τον καιρό.

Η ίδια, μέσα από μια σειρά από stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται ότι θα παραχωρήσει την πρώτη της αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολύ καιρό στην εκπομπή Open Weekend που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022. Όπως βλέπουμε, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου, ενώ μέσα από μια σειρά από βίντεο μας έδειξε πλάνα από τα γυρίσματα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσε η Τζούλια Αλεξανδράτου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved