Μαίρη Συνατσάκη: Οι αϋπνίες λόγω εγκυμοσύνης, οι βραδινές λιγούρες και η συμβουλή που δεν δέχεται
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Οι αϋπνίες λόγω εγκυμοσύνης, οι βραδινές λιγούρες και η συμβουλή που δεν δέχεται

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της μωράκι και η χαρά της είναι απερίγραπτη! Πρόσφατα η ίδια αποχαιρέτησε το καλοκαιράκι της, ίσως το πιο ωραίο της ζωής της, με ένα μήνυμα άκρως συγκινητικό και τρυφερό για το μπεμπάκι που έρχεται ενώ μέσα από ένα νέο της ποστ η Μαίρη μας αποκάλυψε την συμβουλή που συχνά ακούει αυτή την περίοδο και που η ίδια δεν ασπάζεται.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της από τις βραδινές λιγούρες της λόγω… αϋπνίας. «Κλασική βάρδια, μην σαν παραπλανεί η ρυζογκοφρέτα από την άλλη πλευρά έχει σοκολάτα», έγραψε στη φωτό οπού βλέπουμε την ίδια να μασουλάει τα… ξημερώματα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα ακόμη story…

«Η συμβουλή «κοιμήσου τώρα που μπορείς» όταν δεν κοιμάσαι επειδή προφανώς δεν μπορείς, είναι τόσο εκπληκτικής αποτελεσματικότητας όσης το «μην αγχώνεσαι όταν αγχώνεσαι».

Δες τις φωτό

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έδειχναν τρισευτυχισμένοι μέχρι που ήρθε ένα μωρό για να επισφραγίσει αυτόν τον έρωτα. Τόσο απλά και όμορφα ήρθαν όλα για το ζευγάρι που πλέον ανυπομονεί για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Πριν από μερικές εβδομάδες η όμορφη παρουσιάστρια και influencer ανακοίνωσε με μία υπέροχη φωτογραφία της την άφιξη -σύντομα- του μωρού της και το instagram πήρε φωτιά από τα μηνύματα που δέχτηκε με ευχές για ό,τι καλύτερο από εδώ και στο εξής. Η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε επίσης προ ημερών ότι διανύει την 23η εβδομάδα της κύησής της, ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ευτυχισμένη στον φωτογραφικό φακό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved