Λιανός: Η απίθανη διακόσμηση στη βάφτιση της κόρης του και τα παραμυθένια σερβίτσια στο τραπέζι
Showbiz

Λιανός: Η απίθανη διακόσμηση στη βάφτιση της κόρης του και τα παραμυθένια σερβίτσια στο τραπέζι

Το απόγευμα της Παρασκευής (2-09) βάφτισαν την κόρη τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Το όμορφο κοριτσάκι τους πήρε το όνομα Βαλέρια – Ασημούλα σε μια υπέροχη τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στον Άγιο Στέφανο.

Όπως είδαμε και από τα στιγμιότυπα στο Instagram από διάφορους celebrities καλεσμένους που παρευρέθηκαν, μόλις η τελετή τελείωσε, σειρά είχε ένα υπέροχο πάρτι, που είχαν διοργανώσει οι δυο γονείς, για να γιορτάσουν με τους καλεσμένους τους την βάπτιση της κορούλας τους, που από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε τους έχει κλέψει την καρδιά.

Στο Instagram του Γιώργου Λιανού μάλιστα είδαμε και φωτογραφίες από την υπέροχη διακόσμηση.

Πολύχρωμα λουλούδια κοσμούσαν κάθε σημείο στο χώρο, ένα τεράστιο τραπέζι με επίσης πολύχρωμα γλυκύσματα ξετρέλανε τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους της δεξίωσης ενώ το δείπνο ήταν ονειρικό με σερβίτσια που μας θύμισαν.. παραμύθι!

Δες τις φωτό στη gallery

«Το Ασημίνα είναι το αριστοκρατικό. Το Ασημούλα είναι το όνομα της μαμάς μου που θέλει να το ακούει. Η μικρή σήμερα έβαλε τα φορεματάκια της και ένιωθε πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρουμε αν από τώρα έχει άποψη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει γούστο... Όσον αφορά το Survivor, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλος αποχωρισμός. Πηγαίνει ο Γιώργος, τακτοποιείται και μετά πηγαίνω και εγώ... Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που προχωρά το Survivor και είμαι κομμάτι του, γιατί είναι κάτι που μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ και χαίρομαι που προχωράμε...», είπε ο Γιώργος Λιανός στις πρώτες του δηλώσεις μετά το μυστήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved