Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύτηκε η Ελληνίδα σοπράνο – Οι πρώτες εικόνες από το Δημαρχείο
Showbiz

Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύτηκε η Ελληνίδα σοπράνο – Οι πρώτες εικόνες από το Δημαρχείο

Στο Δημαρχείο Περιστερίου παντρεύτηκε η Σόνια Θεοδωρίδου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη το βράδυ του Σαββάτου (3-09).

Η Ελληνίδα σοπράνο, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έλαμπε μέσα στο φινετσάτο φόρεμα της ενώ μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γνώρισα έναν άνθρωπο και ετοιμάζομαι να παντρευτώ. Νόμιζα είχε τελειώσει αυτό, έλεγα συγκρατήσου, δεν είσαι για τέτοια. Με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε 15 χρόνια διάφορα, και πάλι είμαι μεγαλύτερη, 10 χρόνια, από τον μελλοντικό σύζυγό μου», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για το γάμο της.

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε.. Είπα "Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες", αλλά τελικά είπα "ναι". Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα.

Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς», είχε γράψει η Σόνια Θεοδωρίδου όταν θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την είδηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved