Βάσω Λασκαράκη: Για βουτιές τον Σεπτέμβριο; Έκανε τον πιο must στιλιστικό συνδυασμό για παραλία
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Για βουτιές τον Σεπτέμβριο; Έκανε τον πιο must στιλιστικό συνδυασμό για παραλία

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει στη Νάξο η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός, την οποία φέτος θα απολαύσουμε μέσα από τη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» πέρασε ένα απολαυστικό καλοκαίρι όσο φυσικά το επέτρεψαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού πραγματοποίησαν μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς.

Η Βάσω Λασκαράκη επέλεξε τη Νάξο να περάσει τις τελευταίες ημέρες του φετινού καλοκαιριού της και μάλιστα καλωσόρισε το φθινόπωρο από την παραλία. Και επειδή η Βάσω ανήκει στην κατηγορία των πιο καλοντυμένων γυναικών της Ελληνικής showbiz δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το υπέροχο στιλ της.

Γιατί ακόμη και στην παραλία είναι σικάτη και με φινέτσα. Και τι πιο ωραίο για μια γυναίκα από το να γνωρίζει πώς πρέπει να ντυθεί ακόμη και σε μια στιγμή λίγο πιο διαφορετική. Τι έκανε λοιπόν;

Φόρεσε πάνω από το όμορφο μπικίνι της, ένα λευκό λινό πουκάμισο και έκανε τον πιο must στιλιστικό συνδυασμό για παραλία αρχές φθινοπώρου.

Δες την στη gallery

Αναφορικά με τη σειρά ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ευρηματικής κωμωδίας «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Ο ρόλος της Βάσως Λασκαράκη

Μαίρη

Λίγο πριν την ηλικία των 40. Είναι εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα παιδάκι πέντε ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved