Γιώργος Κωνσταντίνου: Λύγισε με την είδηση θανάτου της Φρύνης Αρβανίτη: «Της χρωστάω…»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: Λύγισε με την είδηση θανάτου της Φρύνης Αρβανίτη: «Της χρωστάω…»

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Φρύνη Αρβανίτη, δίνοντας γενναία μάχη με τον κορονοϊό.

Η αξιόλογη ηθοποιός με τις αμέτρητες συνεργασίες που είχε αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον ελληνικό κινηματογράφο βύθισε στη θλίψη τόσο τα οικεία της πρόσωπα όσο και όλους όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί της.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Λύγισε ο ηθοποιός με την είδηση του θανάτου της και το «αντίο» ραγίζει καρδιές.

«Στην Φρύνη χρωστάω την "αιωνιότητα" της αγαπημένης πλέον ατάκας από το The Κόπανοι. Όπως της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατι ηταν απο τους ελάχιστους του χώρου με ειλικρινές χαμόγελο. Φίλη μου Φρύνη... "ξεγλίστρησες"... στο καλό», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου (3-09) ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγαλη μαχη με τον κορωναιό…Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλο ταξιδι αγαπημένη μας Φρύνη….».

Η Φρύνη Αρβανίτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944.Μαθήτευσε στη Νέα Ελεύθερη Σκηνή Κ. Πλούμπη όπου πρωτοεμφανίστηκε, και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΣΕΗ το 1965.

Είχε πλούσια συνεργασία με θιάσους όπως του Κ. Χατζηχρήστου, Άννας Συνοδινού, Αλ. Αλεξανδράκη, Ελ. Απέργη – Β. Παγουλάτου, Δημ. Ροντήρη, Γιαν. Φέρτη – Ξ. Καλογεροπούλου, Κ. Αναλυτή – Κ. Ρηγόπουλου κ. α., όπου έπαιξε ευρύτατο ρεπερτόριο, από κωμωδία μέχρι αρχαία τραγωδία ενώ πρωταγωνίστησε σε δεκάδες βιντεοταινίες της εποχής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved