Χριστίνα Μπόμπα: Η αδερφή της Ελίνα σε ένα απίθανο τσιφτετέλι με την ίδια να την αποθεώνει!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η αδερφή της Ελίνα σε ένα απίθανο τσιφτετέλι με την ίδια να την αποθεώνει!

Σε γάμο συγγενικού τους προσώπου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (3-09) η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και την αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα.

Οι δυο γυναίκες απαστράπτουσες, όπως ήταν φυσικό μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις τους ενώ από τη βραδιά δεν έλειψαν οι χοροί.

Η αδερφή της Χριστίνας μάλιστα, Ελίνα χόρεψε ένα απίθανο τσιφτετέλι με την Χριστίνα να τραβά βίντεο και να την αποθεώνει στο Instagram.

Οι δυο αδερφές έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τη μια να είναι το στήριγμα της άλλης.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Την ίδια ώρα το ζευγάρι τρέχει με τις τελευταίες λεπτομέρειες της βάφτισης των δίδυμων κοριτσιών του.

Η Φιλίππα και η Αριάνα θα βαπτιστούν στις 17 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο και όπως αναφέρει το ευρηματικό προσκλητήριο που είχε και φωτογραφία των διδύμων, το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου στις 6 το απόγευμα.

Η μικρή Φιλίππα θα έχει για νονούς τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη ενώ η αδελφούλα της, η Αριάνα θα βαπτιστεί από την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Sant Anna, έναν χώρο που αποτελεί hot spot διασκέδασης στο νησί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved