Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Νιώθω ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου»
Showbiz

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Νιώθω ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο, μίλησε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία-Κλάρα για την απώλεια του πατέρα της τρία χρόνια μετά

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία-Κλάρα σχολίασε για την απουσία του πατέρα της ότι δεν συνηθίζεται με τίποτα και δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ τυχερή αλλά και ευλογημένη που ήταν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα της.

Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι «ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε» και παραδέχθηκε ότι «δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα».

«Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου», δήλωσε για τον πατέρα της η Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Για τις σχέσεις με τον πατέρα της αποκάλυψε ότι τσακώνονταν πάρα πολύ, γιατί έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και είναι τι ίδιο εκρηκτικοί σαν άνθρωποι.

Το αγαπημένο της τραγούδι είναι «Τα μάτια», που έχει γραφτεί για τη ίδια και παραδέχθηκε ότι είναι δυσβάσταχτο να ακούει τη φωνή του πατέρα της στα τραγούδια.

Για τα τρία χρόνια της απουσίας του πατέρας της ανέφερε: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές».

Για την συναυλία που θα γίνει στο Κατράκειο θέατρο προς τιμή των τριών χρόνων της απουσίας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η κόρη του ανέφερε ότι: «Μου κόβονται τα πόδια στις συναυλίες που γίνονται στη μνήμη του».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved