Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Βάνα Μπλαζουδάκη!
Showbiz

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Βάνα Μπλαζουδάκη!

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Βάνα Μπλαζουδάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στέλεχος του Εθνικού θεάτρου. 

Την τραγική είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου, αποχαιρετώντας την με κάποια συγκινητικά λόγια εκ βαθέων για όλο το έργο που προσέφερε τόσα χρόνια στο ελληνικό θέατρο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, το σωματείο, με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, έγραψε για τον θάνατο της Βάνας Μπλαζουδάκη: «Καλό ταξίδι” Βάνα. Έφυγε από την ζωή η συνταξιούχος Συνάδελφος μας Βάνα Μπλαζουδάκη. Ένας εξαίρετος άνθρωπος που υπηρέτησε τον θεσμό του “Εθνικού Θεάτρου” με ζήλο , ευσυνειδησία και ήθος. Βάνα θα ζεις μέσα στις καρδιές μας. Καλό σου ταξίδι. Το Δ.Σ. του ΣΕΕΘ αποφάσισε ομόφωνα να κατατεθεί το ποσό των 200 € στο Χαμόγελο του Παιδιού, στην μνήμη της Βάνας»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου:

Επίσης, ο πρόεδρος του φεστιβάλ Πάτρας- Αρχαίου δράματος, Ανδρέας Αδριόπουλος, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του για τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, την οποία και ο ίδιος εκτιμούσε πάρα πολύ:

«Με την αγαπημένη μου Βάνα μιλούσαμε συχνά πυκνά, πριν αρχίσει κάθε Φεστιβάλ λέγαμε τα νέα και τα σχέδια μας και δίναμε την υπόσχεση να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά. Η Βάνα Μπλαζουδάκη ήταν ηθοποιός και για πολλά χρόνια από το 1974 και μετά στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε σε 29 παραστάσεις σαν ηθοποιός και 14 σαν βοηθός σκηνοθέτη έχοντας συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα εκείνη την εποχή. Κατόπιν πέρασε στον οργανωτικό τομέα και ήταν υπεύθυνη περιοδείας σε πολλές παραστάσεις του Εθνικού ενώ τα τελευταία χρόνια είχε βρει απάνεμο λιμάνι στον τόπο καταγωγής της την Κρήτη. Διακρινόταν για την ευγένεια και την ηρεμία του χαρακτήρα της και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και συμπαθής σε όλους...

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved