Σήμερα... γάμος γίνεται με «άρωμα» GNTM- Η κούκλα πρώην παίκτρια και η κουμπάρα Άννα Μαρία Ηλιάδου!
Showbiz

Σήμερα... γάμος γίνεται με «άρωμα» GNTM- Η κούκλα πρώην παίκτρια και η κουμπάρα Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Η Μαρίνα Γρηγορίου, πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Κελίδη και βάφτισαν και το παιδάκι τους, ένα πανέμορφο αγοράκι. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες με πολίτικό γάμο, όσο η Μαρίνα Γρηγορίου ήταν ακόμα έγκυος και σήμερα ήρθε η ώρα να ζήσουν όλη τη διαδικασία του γάμου, με την παραδοσιακή έννοια.

Την Μαρίνα Γρηγορίου την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, που με την ιδιαίτερη εμφάνισή της και το ακαταμάχητο βλέμμα της είχε καταφέρει να κερδίσει όχι μόνο τα φλας των φωτογράφων, αλλά και το ίδιο το τηλεοπτικό κοινό. Σήμερα, λίγα χρόνια αργότερα, η πρώην παίκτρια του GNTM είναι μανούλα και έχει αποκτήσει ένα γλυκύτατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, πλέον, Γιώργο Κελίδη. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν και την βάπτιση του μωρού τους.

Νονά του μικρού ήταν η νικήτρια του ριάλιτι, Άννα Μαρία Ηλιάδου, η οποία μαζί με όλες τις υπόλοιπες καλεσμένες από το GNTM ήταν πανέμορφη, ενώ είχε επιλέξει ένα υπέροχο φόρεμα στενό με στρας, το οποίο και τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και μετά το τέλος του ριάλιτι, οι περισσότερες από τις κοπέλες έχουν γίνει κολλητές φίλες και μάλιστα τις είδαμε να παρευρίσκονται και την τελετή. Ανάμεσά τους η Χαρά Παππά, η Εμμανουέλα Μάινα, η Πόπη Γαλετσά και η Σπυρούλα Κάιζερ.

Η νύφη ήταν πανέμορφη και φαίνεται ξεκάθαρα από όλα τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το gossip-tv...

Δείτε παρακάτω τα σχετικά στιγμιότυπα:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερα στιγμιότυπα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved