Εκτός εαυτού η Σοφία Καρβέλα: «Μου χρεώνεις μια αρρώστια που δεν έχω, δεν έχεις καρδιά»
Showbiz

Εκτός εαυτού η Σοφία Καρβέλα: «Μου χρεώνεις μια αρρώστια που δεν έχω, δεν έχεις καρδιά»

Η Σοφία Καρβέλα δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε ένα σχόλιο που την ενόχλησε ιδιαίτερα από μια διαδικτυακή της φίλη, η οποία κάτω από μια φωτογραφία την αποκαλούσε "ανορεξική".

Η ίδια είναι αρκετά ανεργή στα social media και ποστάρει συνεχώς περιεχόμενο, είτε μόνη της είτε με την οικογένειά της και τα παιδάκια της, που τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Η Σοφία Καρβέλα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στην Ελλάδα, κάτι που κάνει σχεδόν κάθε χρόνο, μιας και λατρεύει την χώρα της, και τα περισσότερα από τα μέρη της. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στην Αμερική και η αλήθεια είναι ότι μονίμως τονίζει το πόσο πολύ της έχει λείψει η Ελλάδα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πρωταγωνιστούν οι φωτογραφίες από τις διακοπές της και μια από αυτές στάθηκε η αφορμή, για να μιλήσει οργισμένα σε μια follower της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία ολόσωμη με μαγιό, με ένα σχόλιο από κάτω να γράφει: «Χάλι μαύρο και ανορεξική». Η Σοφία Καρβέλα δεν μπόρεσε να μην απαντήσει και μάλιστα είπε: «Να σου πως κάτι συνονόματη,πρώτον μου χρεώνεις μια αρρώστια την οποία δεν έχω, αλλά πες πως την είχα, το βρίσκω απίστευτο πως η αντίδρασή σου είναι να με βρίσεις και να θελήσεις να με ταπεινώσεις. Μπορεί να μην έχω πολύ λίπος πάνω μου, αλλά εσύ δεν έχεις καρδιά. Καμιά ανθρωπιά. λυπηρό, πολύ λυπηρό για μια ενήλικη γυναίκα που μιλά με αυτόν τον τρόπο σε μια άλλη γυναίκα»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αναρτήσεις της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved