Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη:Παραδέχτηκαν ότι είναι μαζί,«αλλά δεν έχουν αποσυρθεί οι μηνύσεις»
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη:Παραδέχτηκαν ότι είναι μαζί,«αλλά δεν έχουν αποσυρθεί οι μηνύσεις»

O Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη είναι ξανά μαζί και το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι!

Αρχικά ο τραγουδιστής είπε: «Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε».

Η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία ήταν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο σύντροφός της, είπε από την πλευρά της: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνύτρια κατηγόρησε για σωματική βία, αφέθηκε ελεύθερος.

«Η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Υπήρχε αίτημα από την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη για την αναβολή. Επίσης δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση που περιμέναμε από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Και κατόπιν αυτών η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Σε λίγες ημέρες πιστεύω πως θα είναι έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση και θα προσκομιστεί στο αρμόδιο δικαστήριο. Η κυρία Κίρκη δεν ήρθε στο δικαστήριο. Είναι μια γυναίκα που έχει κακοποιηθεί για μεγάλο διάστημα από τον σύντροφό της. Αντιλαμβάνεστε πως δεν θα μπορούσε να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» είχε πει πριν λίγο καιρό ο Απόστολος Λύτρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved