Αναστασία Παντούση: Το «Κόκκινο Ποτάμι» η συνεργασία με τη Ντενίση και η αποδοχή του κόσμου
Showbiz

Αναστασία Παντούση: Το «Κόκκινο Ποτάμι» η συνεργασία με τη Ντενίση και η αποδοχή του κόσμου

Η Αναστασία Παντούση επιστρέφει ξανά στο Κόκκινο Ποτάμι.

Η δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της Ιφιγένειας αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της.

Πώς είναι μετά από δύο χρόνια να ξαναβρίσκεις την ηρωίδα σου;

Δεν το περίμενα καθόλου γιατί πραγματικά είχε κλείσει ο κύκλος για μένα και προχωρούσα ήδη για άλλα πράγματα. Ήταν δυνατή εμπειρία, μεγάλος σταθμός στην πορεία μου.

Πριν από έναν χρόνο, μου τηλεφώνησε διερευνητικά ο Μανούσος Μανουσάκης θέλοντας να μάθει αν θα με ενδιέφερε να παίξω στη συνέχεια του σίριαλ – χωρίς να ήταν κάτι σίγουρο. Δεν ήξερα τι να πω. Μέχρι τότε, δεν πίστευα στα σίκουελ γιατί θεωρούσα ότι όταν κλείνει κάτι, αυτό είναι.

Ειδικά όταν βασίζεται σε ένα βιβλίο, με αληθινά γεγονότα. Ωστόσο, ο κύριος Μανουσάκης μου εξήγησε την πρότασή του και όταν υπάρχει εμπιστοσύνη για τους συνεργάτες σου και το αποτέλεσμα της δουλειάς, αυτά υπερτερούν. Οπότε είπα με χαρά το «ναι».

Πώς τη βρίσκεις την Ιφιγένεια;

Το «Κόκκινο ποτάμι» διαδραματίζεται στην περίοδο της γενοκτονίας των Ποντίων, όπου η Ιφιγένεια πέρασε πολλά δεινά και καταστροφές, με πολύ πόνο. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, τη βλέπουμε στο πλοίο – όπου μόλις έχει αφήσει τον άντρα της ζωής της που παραδόθηκε για να σωθεί αυτή και το παιδί.

Το σχέδιο ήταν να πάει στο Παρίσι, αλλά σταματάνε στη Θεσσαλονίκη γιατί αρρωσταίνει το παιδί της. Μέσα στον πανικό, η Ιφιγένεια δεν μπορεί να ξεχάσει τον άντρα της, αυτό της βασανίζει το μυαλό και θέλει να γυρίσει πίσω στον πόλεμο για να τον βρει. Θέλει να κάνει τα πάντα για να βρει τον άντρα της ζωής της.

Ουσιαστικά, είσαι σχεδόν η μόνη από τους κεντρικούς ήρωες που συνεχίζουν. Σου ήταν δύσκολο να μπεις σε αυτό τον ρόλο;

Δεν το έχασα και ποτέ, πάντα κουβαλάμε τους ρόλους μας. Κυρίως αυτόν τον ρόλο που δέθηκα πολύ συναισθηματικά. Απλά τώρα είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες, με πολλούς νέους συνεργάτες. Παραμένει ο πατέρας μου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, και ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Λάμπρος Κτεναβός.

Στο «Κόκκινο ποτάμι» του Open, που είναι τόσο δραματικό, σου συνέβαιναν αστεία περιστατικά;

Ασφαλώς και συνέβαιναν, αλλά –μπορεί να σου φανεί κοινότοπο– ήμουν τόσο μέσα στο δράμα του ρόλου που δεν ήθελα να βγω. Ήταν τόσο σοβαρές αυτές οι σκηνές.

Τι άλλο περιλαμβάνει επαγγελματικά για σένα η χρονιά;

Θεατρικά, θα συνεχιστεί το Ημέρα κυρίου σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη στο Θέατρο Σταθμός, ένα έργο του Γιάννη Τσίρου, με τη Φαίη Ξυλά, τον Μάξιμο Μουμούρη και τον Βασίλη Αθανασόπουλο.

Επίσης, παίζω σε 13 από τα 24 επεισόδια στη «Στοργή» του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινές ιστορίες μιας ψυχολόγου με τους ασθενείς της που έρχονται για συνεδρίες. Ήταν σίριαλ στην τουρκική τηλεόραση, όπου έγινε πάταγος. Είναι πραγματικά κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Την ψυχολόγο υποδύεται η Μαρία Ναυπλιώτου, για την οποία δεν έχω λόγια. Είμαι τόσο τυχερή που τη γνώρισα, τόσο ως ηθοποιό όσο και ως άνθρωπο. Επίσης, θα προβληθεί ως μίνι σίριαλ στον ANT1 το «Σμύρνη μου αγαπημένη» – προβάλλεται ήδη στον ANT1+.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved