Αναστασία Παντούση: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι είμαι όμορφη»
Showbiz

Αναστασία Παντούση: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι είμαι όμορφη»

Η Αναστασία Παντούση μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αν ήθελε πάντα να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε επίσης αν προσέχει τον εαυτό της και αν έχει δική της ιεροτελεστία ομορφιάς.

Προσέχεις τον εαυτό σου; Ποια είναι η δική σου ιεροτελεστία ομορφιάς;

Δεν τον προσέχω πάρα πολύ. Βάζω μόνο μια ενυδατική κρέμα αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου από το μακιγιάζ. Δεν σου κρύβω πως υπάρχουν πολλά βράδια που γυρίζω κουρασμένη και πέφτω στο κρεβάτι ξερή, χωρίς να ξεβαφτώ.

Στο εξωτερικό, πολλές ηθοποιοί ξεκινούν τα μπότοξ και τα υαλουρονικά από πολύ μικρή ηλικία.

Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν έχει όμως να κριθεί από κάποιον. Ωραίο είναι αν βρει κάποιος έναν καλό γιατρό και να μην παραμορφωθεί.

Επειδή μιλάμε για την υποκριτική και οι εκφράσεις του προσώπου συνδέονται άρρηκτα με την υποκριτική, εγώ δεν θα ήθελα να αλλοιώσω κάτι, ή, αν έκανα, θα ήταν το ελάχιστο. Λατρεύω τη Μαριόν Κοτιγιάρ που παραμένει φυσική. Την έχω δει σε όλες τις ταινίες της και κάθε φορά βλέπω την ηρωίδα που υποδύεται και όχι την Κοτιγιάρ.

Πότε συνειδητοποίησες ότι είσαι όμορφη;

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θεωρώ ότι έχω μια ωραία εξωτερική εμφάνιση. Υπάρχουν μέρες, που δεν έχω διάθεση, και θα πω μπροστά από τον καθρέφτη «πώς είσαι έτσι;» και άλλες, πάλι, που μου αρέσω. Ως κορίτσι, ποτέ δεν είχα τις συνήθειες να καλλωπιστώ ή να φτιάξω τα μαλλιά μου. Ήμουν πιο αγοροκόριτσο.

Ήθελες πάντα να γίνεις ηθοποιός;

Ναι. Έβαζα τις μπότες της μαμάς, έπαιρνα μολύβι για να το κάνω τσιγάρο, έφτιαχνα κακάο για να το κάνω φραπέ και έπλαθα ιστορίες. Όταν κάτι ήταν έτοιμο και μου άρεσε πολύ, έλεγα στην οικογένειά μου να κάτσει και να δει την παράσταση.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Υπέροχα. Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στα Σπάτα, εκεί ήταν η γειτονιά μου. Στην ουσία ήταν ένα χωριό όπου βγαίναμε και παίζαμε μέχρι να βγει η μαμά στο μπαλκόνι και να μας φωνάξει.

Με τον αδελφό μου, τον Δημήτρη, που είναι τρία χρόνια μικρότερός μου, μεγαλώσαμε με πολλή αγάπη. Ο πατέρας μου είναι γυμναστής και η μαμά μου διακοσμήτρια. Όπως καταλαβαίνεις, η αισθητική υπήρχε πάντα, και επειδή οι γονείς μου είχαν το σπίτι σαν κουκλόσπιτο, εγώ δυσκολεύομαι να βρω σπίτι!

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved