H πιο τρυφερή φωτό της ημέρας: Ο Θάνος Καληώρας αγκαλιά με την εγγονή του, Τζέσυ!
Showbiz

H πιο τρυφερή φωτό της ημέρας: Ο Θάνος Καληώρας αγκαλιά με την εγγονή του, Τζέσυ!

Δεν υπάρχει πιο τρυφερή φωτογραφία από το να βλέπεις έναν παππού να κρατάει στην αγκαλιά του την εγγονή του. 

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο ακόμα πιο τρυφερή και γλυκιά είναι η φωτογραφία που απεικονίζει έναν γοητευτικό παππού σαν τον Θάνο Καληώρα με την εγγονή του, την Τζέσυ η οποία έχει το ίδιο όνομα με την αξέχαστη γιαγιά της Τζέσυ Παπουτσή.

Η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το 2018, πολύ πρόωρα και μετά από σύντομη μάχη με μία βαριά ασθένεια. Ο πρώην σύζυγός της, Θάνος Καληώρας είχε παραδεχτεί δημόσια για εκείνη λίγο καιρό μετά τον θάνατό της: «Θυμάμαι με πολλή αγάπη την Τζέσυ».

Όμως, ξέρει πως η ζωή συνεχίζεται και φυσικά βρίσκει παρηγοριά στο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο ο γιος που έχει αποκτήσει με την αξέχαστη ηθοποιό. Όταν είχε μιλήσει για την εγγονή του, ο ηθοποιός είχε τα πιο τρυφερά λόγια να πει για εκείνη: «Αυτό είναι το μόνο παρήγορο στην όλη ιστορία. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πραγματικό δώρο Θεού. Την έχουμε βαφτίσει μαζί με τη σύζυγό μου, τη Θέτη».

Προ ημερών που ο Θάνος Καληώρας συμμετείχε σε μια μεγάλη συναυλία που δόθηκε από το ΣΕΗ στο Ηρώδειο, η μικρή Τζέσυ ήταν εκεί, κοντά του για να τον χειροκροτήσει και φυσικά να είναι η πρώτη που θα έδινε ένα τρυφερό φιλί στον γοητευτικό παππού της μετά το τέλος της μουσικής παράστασης.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες παππού και εγγονής παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved