Καταγγελία για υπεξαίρεση εις βάρος γνωστού τραγουδιστή
Showbiz

Καταγγελία για υπεξαίρεση εις βάρος γνωστού τραγουδιστή

Δικαστικά μπερδέματα για γνωστό τραγουδιστή 

Καταγγελία για υπεξαίρεση εξοπλισμού εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στην τουριστική επιχείρησή του στη Μύκονο

Δικαστικές περιπέτειες για γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη ο οποίος καταγγέλλεται για υπεξαίρεση εξοπλισμού εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με φόντο ένα υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών στη Μύκονο, όπου ο καλλιτέχνης αποφάσισε να επενδύσει, υπενοικιάζοντάς το για τουριστική εκμετάλλευση. Ήδη έχει ξεκινήσει μια σειρά εξωδίκων και καταγγελιών, ενώ στο κάδρο έχει μπει και ο EOT ο οποίος ελέγχει την επιχείρηση του καλλιτέχνη.

Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» παρουσίασε τη δικαστική διαμάχη που εξελίσσεται στο «νησί των ανέμων» μεταξύ του γνωστού καλλιτέχνη και της εταιρείας. Ο 30χρονος τραγουδιστής αποφάσισε μαζί με έναν φίλο του, στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας, να ασχοληθούν με την τουριστική βιομηχανία, στοχεύοντας μάλιστα στην κορυφή.

Η Μύκονος δεν θα μπορούσε να μην αποτελούσε μία από τις πιο ιδανικές επιλογές. Ύστερα από έρευνα που προφανώς πραγματοποίησε, ήλθε σε επαφή με εταιρεία που διαχειριζόταν ένα πολυτελέστατο συγκρότημα 13 κατοικιών σε μια έκταση 4,5 στρεμμάτων στην Άνω Μερά της Μυκόνου και τελικά τον περασμένο Ιούνιο υπεγράφησαν και τα σχετικά ιδιωτικά συμφωνητικά για την εμπορική εκμετάλλευση του πολυτελούς συγκροτήματος από την εταιρία του τραγουδιστή.

Δεν πρόλαβαν όμως να περάσουν δύο μήνες και τα προβλήματα ξεκίνησαν, αφού η εταιρεία που επινοικίασε το τουριστικό συγκρότημα στον καλλιτέχνη κοινοποίησε εξώδικο στο οποίο αναφέρεται πως ενώ υπήρχε συμφωνία για την τμηματική καταβολή 550.000 ευρώ, ως αντίτιμο για τον εξοπλισμό του συγκροτήματος, πέραν του συμφωνηθέντος μισθώματος για τα ακίνητα, η πλευρά του τραγουδιστή δεν τήρησε τη συμφωνία και προειδοποιούν ότι, εάν δεν τηρηθεί αυτή, θα αφαιρεθεί ολόκληρος ο εξοπλισμός των τουριστικών καταλυμάτων.

Συγκεκριμένα στο εξώδικο, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα ΜΠΑΜ, αναφέρεται: «...Μεταξύ της εταιρείας μας ως Υπεκμισθώτριας και της ως άνω εταιρείας ως Υπομισθώτριας συμφωνήσαμε και αυτή είχε δεσμευτεί ότι όλα τα περιεχόμενα στο ως άνω ακίνητο τουριστικό κατάλυμα, κινητά αντικείμενα και ο φέρων εξοπλισμός αυτού, τα οποία έχουν αγοραστεί από εμάς, καθώς και ό,τι αφορά τη συνολική διαμόρφωση και λειτουργία του τουριστικού καταλύματος και το σήμα αυτού όπως έχει κατοχυρωθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης , και τα οποία στο σύνολό τους μας ανήκουν κατά πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή, θα τα χρησιμοποιούσε η υπομισθώτρια εταιρεία κατά τη διάρκεια της ως άνω υπομισθώσεως προς εξυπηρέτηση του τουριστικού καταλύματος και μόνο, έναντι ανταλλάγματος το οποίο θα καταβαλλόταν από αυτήν τμηματικά και το ύψος του οποίου είχε αποδεχτεί ως δίκαιο και εύλογο και ανερχόταν στο ποσό των πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (550.000,00 €) καθαρά πλέον νομίμου ΦΠΑ.

Είχαμε δε συμφωνήσει ότι με την αποπληρωμή του συμφωνηθέντος ανταλλάγματος χρήσης, η κυριότητα, νομή και κατοχή των ως άνω αναλυτικώς περιεχομένων κινητών αντικειμένων και εξοπλισμού καθώς και ό,τι αφορά την διαρρύθμιση και λειτουργία του τουριστικού καταλύματος, θα περιέρχονταν στην κυριότητα νομή και κατοχή της ως άνω υπομισθώτριας εταιρείας.

Πλην όμως αν και η ως άνω υπομισθώτρια εταιρεία παρέλαβε ήδη αυτά και κάνει ήδη χρήση αυτών από την επομένη της ημέρας υπογραφής του ως άνω ιδιωτικού συμφωνητικού υπομισθώσεως (15.6.2022) και λειτουργεί ήδη το ως άνω τουριστικό κατάλυμα, αρνείται να υπογράψει την ως άνω συμφωνία παραχώρησης και χρήσης των περιεχομένων στο τουριστικό κατάλυμα κινητών αντικειμένων και εξοπλισμού και παράλληλα αρνείται να μας καταβάλει το συμφωνηθέν αντάλλαγμα πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ επί του ως άνω συμφωνηθέντος καθαρού ποσού».

Η πλευρά της καταγγέλλουσας εταιρείας αναφέρει μάλιστα πως πριν από τη δικαστική οδό είχαν υπάρξει προσπάθειες συνεννόησης, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΠΑΜ», υπάρχει και μία δεύτερη καταγγελία σε βάρος του τραγουδιστή, αυτή τη φορά στον EOT, που αναφέρει πως άλλαξε την επωνυμία της επιχείρησης χωρίς να δηλώσει επίσημα τη νέα επωνυμία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved