Τροχαίο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Τι δήλωσε στο gossip-tv
Showbiz

Τροχαίο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Τι δήλωσε στο gossip-tv

Ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε σήμερα (5/6) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καθώς μια κοπέλα πήρε κλειστά την στροφή και έπεσε πάνω του.

Για το δυσάρεστο συμβάν μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν παιδιά αυτή είναι η κατάστασή μου. Μόλις τράκαρα με ένα αυτοκίνητο η κοπέλα έτρεχε πάρα πολύ έπεσα με τη μηχανή κάτω στο πάτωμα έχω σκίσει τον αγκώνα μου, το πόδι μου. Από ότι καταλαβαίνετε καταστράφηκε όλη η εβδομάδα… Καταστράφηκε η μηχανή, ο καθρέφτης έχει σπάσει, όλη η μηχανή, πονάω πάρα πολύ και τώρα πάω στο νοσοκομείο είναι όλο λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στα βίντεό του.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον γνωστό hairdresser και make up artist και μας δήλωσε αποκλειστικά:

«Καθώς οδηγούσα να πάω στο γυμναστήριό μου να κάνω τη γυμναστική μου, μία κοπέλα πήρε πολύ κλειστά την στροφή, πάτησα απότομα φρένο, σύρθηκα κάτω για πολλά μέτρα με τη μηχανή με αποτέλεσμα να σκίσω τα γόνατά μου, να στραμπουλίξω τον αστράγαλό μου και να σκίσω τα χέρια μου. Και η μηχανή έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά. Περιμένω την ασφάλεια και το ασθενοφόρο για να έρθει να με πάει στο νοσοκομείο διότι δεν μπορώ να προχωρήσω, ούτε να οδηγήσω. Ο πόνος είναι αφόρητος παράλληλα έχω και τρομερό άγχος γιατί την εβδομάδα αυτή είχα πάρα πολλές δουλειές οι οποίες ακυρώνονται λόγω του ατυχήματος».

Δείτε το βίντεο που πόσταρε:

Να του ευχηθούμε περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved