Η απόφαση ζωής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:Θα συγκατοικήσει με τον πρώην σύζυγό της μετά το Love Island
Showbiz

Η απόφαση ζωής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:Θα συγκατοικήσει με τον πρώην σύζυγό της μετά το Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε ένα μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι, ενώ δηλώνει έτοιμη να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, όταν επιστρέψει από την Τενερίφη και το «Love island».

«Σκέφτομαι ότι πάω να βρω το καλοκαίρι!». Με πυξίδα την αισιοδοξία και ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών της ψηλά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Τενερίφη, όπου θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Love island».

«Είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ για το νέο μου project. Θα μου λείψει η Ελλάδα, αλλά το έχω συνηθίσει πια», δήλωσε στη Realnews η μελαχρινή καλλονή, η οποία, εκτός από τη χώρα, θα κληθεί να αποχωριστεί και τους αγαπημένους της, όπως τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη. Πώς νιώθει γι' αυτό; «Θα αγκαλιάσω σφιχτά εκείνους που αγαπώ», απάντησε.

Η μάλλον ανατρεπτική προσωπική ζωή της Ηλιάνας απασχόλησε τη δημοσιότητα, αφού η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της αυτό το καλοκαίρι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Μήπως τελικά της αξίζει δικαιωματικά ο τίτλος της love coach, που θα έχει στο επερχόμενο ριάλιτι; «Πιστεύω στην αγάπη. Τώρα για το coach θα δείξει... Αλλωστε, στα θέματα αγάπης είμαστε όλοι πάντα ερασιτέχνες», εξήγησε.

Ολα δείχνουν να είναι ανθηρά στη σχέση της με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα και το επόμενο βήμα δεν μοιάζει με ρίσκο. Αραγε, θα την τρόμαζε αν, επιστρέφοντας από τα Κανάρια Νησιά, πέσει στο τραπέζι το θέμα της συγκατοίκησης, «Τίποτα δεν με τρομάζει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το χαμόγελό της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καλοδεχθεί πολύ σύντομα μια ακόμη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Με τον Γιάννη Καραβασάνη γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν παράφορα. Πέντε χρόνια μετά, αποφάσισαν να παντρευτούν στο Λος Αντζελες, με κουμπάρους την τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα Τερζή, και τον make up artist και στενό φίλο της Ηλιάνας, Δημήτρη Γιαννέτο.

Μετά τον χωρισμό και οι δύο ακολούθησαν διαφορετικές προσωπικές πορείες οι οποίες όμως δεν αποδείχθηκαν παράλληλες. Αυτό το καλοκαίρι η μοίρα ένωσε και πάλι τους δρόμους τους.

Αν ρωτήσεις την Ηλιάνα πώς ήταν για εκείνη η φετινή χρονιά, θα σου απαντήσει ότι ήταν «ένα μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι!», και όχι τυχαία. Ισως γιατί κάποιοι επέστρεψαν στη ζωή της για να διεκδικήσουν τη θέση που τους αναλογεί.

Ισως γιατί την ίδια στιγμή εκείνη εξελίσσεται επαγγελματικά μέσα από νέες προκλήσεις. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, ωστόσο, όσο προσοδοφόρα και αν είναι μια πρόταση, ως παρουσιάστρια έχει τις δικές της κόκκινες γραμμές. «Φραγμοί και όρια υπάρχουν παντού, αρκεί να μη γίνεται κάτι εις βάρος της ψυχής μας», ξεκαθάρισε. Και τι εύχεται; «Να έχουμε υγεία, να αγαπιόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved