Φαίη Μαυραγάνη: Ο λόγος που την οδήγησε στο «διαζύγιο» με το Open
Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: Ο λόγος που την οδήγησε στο «διαζύγιο» με το Open

Η Φαίη Μαυραγάνη επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της ανέφερε τι την συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή και ποια ήταν η μεγαλύτερη αγωνία της γι' αυτή την αλλαγή.

Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφετε στον ΑΝΤ1. Πώς αισθάνεστε;

Αισθάνομαι χαρά! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον γνώριμο, σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν 12 χρόνια.

Τι σας συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή;

Με συγκίνησε το γεγονός ότι είδα πρόσωπα που είχα να δω χρόνια, τα οποία με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είδα τα στούντιο, όπου έκανα εκπομπή μαζί με τον Νίκο. Θυμήθηκα τα δελτία ειδήσεων, τα οποία παρουσίαζα μέχρι τον ένατο μήνα κύησης αλλά και τον χώρο όπου είχα γυρίσει τρέιλερ έχοντας μαζί την κόρη μου, η οποία ήταν νήπιο.

Ήταν μια εύκολη απόφαση;

Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, διότι στο Open άφησα πίσω ανθρώπους με τους οποίους ζήσαμε σημαντικές στιγμές. Άφησα φίλους και έκλεισα έναν σπουδαίο για εμένα επαγγελματικό κύκλο μέχρι να ανοίξει ο επόμενος. Βίωσα το Open από την πρώτη στιγμή της γέννησής του με όλα τα θετικά και τα αρνητικά και είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

Ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία σας γι’ αυτή την αλλαγή;

Αυτή που έχει κάθε επαγγελματίας σε μια μεγάλη αλλαγή, να προσαρμοστούν ο ίδιος και η ομάδα του στα νέα δεδομένα και να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα το ταχύτερο δυνατό.

Τι σας οδήγησε στο διαζύγιο με το Open έπειτα από μια μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία;

Αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου με το Open, όχι λόγω διαφωνιών, αλλά λόγω του ότι δέχθηκα από τον ΑΝΤ1 μια πρόταση την οποία ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθώ. Μια πρόταση η οποία βελτιώνει τις δυνατότητες και παρέχει περισσότερη ασφάλεια για την παραγωγή του τηλεοπτικού προϊόντος. Τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε τεχνική υποδομή.

Πηγή:Real

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved