Φαίη Μαυραγάνη: «Μέσα στο σπίτι ρόλο παίζουν η οικογένεια και τα παιδιά μας»
Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: «Μέσα στο σπίτι ρόλο παίζουν η οικογένεια και τα παιδιά μας»

Η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε για το «Στούντιο με θέα» που θα παρουσιάζει εκ νέου στον ΑΝΤ1.

Ο τίτλος θυμίζει την περίοδο που συμπαρουσίαζε την εκπομπή με τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση, και το «κουβάρι» των αναμνήσεων ξετυλίγεται γεμάτο από ωραίες εικόνες.

Η εκπομπή θα έχει τον ιστορικό για το κανάλι τίτλο «Στούντιο με θέα»...

Μια εκπομπή η οποία από το 1999 έως το 2006 συντρόφευε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή η οποία δημιούργησε την εναλλακτική ενημέρωση.

Εκεί όπου μαζί με τον Νίκο συμπορευτήκαμε τηλεοπτικά για τρία χρόνια και όπου έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω αυτόν τον τίτλο για να τιμήσω το κανάλι, το οποίο έφερε στην τηλεοπτική ζωή μας το infotainment.

Θα ακολουθήσετε την ίδια φιλοσοφία; Θα δούμε και καινούργια πράγματα;

Ο κορμός της εκπομπής παραμένει ο ίδιος όμως φυσικά θα δείτε καινούργια πράγματα, τα οποία θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω...

Αποδείξατε ότι μια καλή εκπομπή μπορεί να αγαπηθεί σε όποιο κανάλι και αν βρίσκεται, σε όποια ώρα και αν προβάλλεται. Το περιμένατε;

Με συγκινείτο γεγονός και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι έχει επιτευχθεί μια «προσωπική» σχέση με τους τηλεθεατές. Με ρωτάτε αν περίμενα την αγάπη μερίδας τηλεθεατών... Δεν προβλέπω το μέλλον, αλλά εγώ και η ομάδα μου κάνουμε μια τίμια και ειλικρινή προσπάθεια. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν υπάρχει ανταπόκριση, τότε ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας σε αυτή τη φάση;

Να εξακολουθήσω να υπηρετώ τη δημοσιογραφία, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι. Χωρίς κορώνες, λαϊκισμούς και κλειδαρότρυπες.

Είστε παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύεστε για τα επαγγελματικά σας;

Σπανίως μιλώ με τον Νίκο για τα επαγγελματικά μας. Μέσα στο σπίτι κυρίαρχο ρόλο παίζουν η οικογένεια και τα παιδιά μας. Φυσικά σε πολύ σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα ανταλλάσσουμε απόψεις.

Οι περισσότεροι αφιερώνουν τα Σαββατοκύριακα στην οικογένεια. Εσείς εκ των πραγμάτων εργάζεστε. Εχετε όσο χρόνο θα θέλατε μετά παιδιά σας;

Οσο χρόνο και να έχεις με τα παιδιά σου δεν είναι αρκετός. Ο Φώτης και η Λυδία έχουν αποδεχθεί ότι οι γονείς τους τα Σαββατοκύριακα εργάζονται στην τηλεόραση. Ολες οι ι υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας τους ανήκουν.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved