Σπύρος Πετρουλάκης: H φώτο από το κρεβάτι του πόνου – «Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου…»
Showbiz

Σπύρος Πετρουλάκης: H φώτο από το κρεβάτι του πόνου – «Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου…»

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σπύρος Πετρουλάκης, τον αναγκάζει να παραμένει στο νοσοκομείο. 

Πριν από λίγες μέρες ο συγγραφέας του Σασμού είχε αποκαλύψει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, το θέμα που αντιμετωπίζει και τον αναγκάζει να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους για την παρουσίαση των βιβλίων του και σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, που είναι στο κρεβάτι του πόνου.

Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι αρκετά δύσκολο.

Αρχικά έγραψε: «Κοπελακια μου καλά. Πήρα χιλιάδες ευχές και τεράστια θετική ενέργεια από τις ανοιχτές καρδιές σας. Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο. Ωστόσο όλη η υπέροχη ομάδα της Cosmoclinic υπερεβαλε εαυτόν για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον άμεσο κίνδυνο.»

Και υπογράμμισε: «Παραμένω σε νοσηλεία έχοντας στο πλάι μου αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες και το προσωπικό της κλινικής, το Μεμακι και την οικογένειά μου, μα φυσικά τη σκέψη και την τεράστια αγάπη που παίρνω καθημερινά από εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις προσευχές και για τη θέση που κατέχω στις καρδιές σας. Ευχαριστώ λόγω τιμής»

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved