Τα δυνατά σχήματα στη νύχτα του ερχόμενου χειμώνα
Showbiz

Τα δυνατά σχήματα στη νύχτα του ερχόμενου χειμώνα

Ο Φραν Σινάτρα, μία από τις μεγαλύτερες φωνές, έλεγε πως για να βγει η νύχτα χρειάζονται ή ποτά ή υπνωτικά ή...

Στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες, όμως, η νύχτα γίνεται ακόμα καλύτερη στις μικρές και τις μεγάλες πίστες της διασκέδασης, που μπορεί για λίγο να χάσαμε λόγω πανδημίας, αλλά στη χώρα μας κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Ίσα ίσα μπορεί να γίνουν ακόμη καλύτερα, καθώς τα φετινά νέα σχήματα υπόσχονται έναν πολύ... δυνατό χειμώνα.

Αναμφίβολα, το σχήμα που φαντάζει πιο ισχυρό αυτήν τη στιγμή είναι η σύμπραξη του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Σάκη Ρουβά στο μαγαζί του Κώστα Μπερτάκη. Ο πρώτος, που μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν οι περσινοί θριαμβευτές στην αθηναϊκή νύχτα, που πήρε μπρος για τα καλά μετά την πανδημία, συνεχίζει τη περιοδεία του με sold out συναυλίες.

Θα Ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. «Είναι σχήμα για να πέσουν τα τσιμέντα», έλεγε γνωστός επιχειρηματίας σε φίλους του προ ημερών στο Κολωνάκι, όπου μαθαίνονται συνήθως τα νέα.

Το ίδιο ισχύει και για τη συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με την Καίτη Γαρμπή μετά την περσινή σεζόν, την πρώτη στον νέο χώρο που δημιούργησαν ο Ηλίας Μαροσούλης και ο Άγγελος Κοταρίδης για τον δημοφιλή ερμηνευτή. Η απόφαση του Ρέμου να στήσει ένα πρόγραμμα στα πρότυπα των μεγάλων κλαμπ ήταν σίγουρα πρωτότυπη, αλλά δεν έγινε δεκτή με τον ενθουσιασμό που θα περίμενε κάποιος από τους φανατικούς θαυμαστές του.

Επιστρέφει τον Οκτώβριο με ένα πρόγραμμα στο οποίο η Γαρμπή θα τραγουδάει μόνο μία φορά για περίπου μιάμιση ώρα, μετά την πρώτη εμφάνιση του Αντώνη. Μετά θα βγαίνει ο Ρέμος με το δεύτερο πρόγραμμά του, με πλούσιο ρεπερτόριο, που είναι και το πιο δυνατό του χαρτί.

Ο «Μαζώ», που πέρυσι έστησε ένα φοβερό πάρτι, θα είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που θα ανοίξει τη φετινή σεζόν στις 10 Σεπτεμβρίου όπως έχει ανακοινωθεί άτυπα. Μαζί του θα έχει τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος έχει χτίσει ένα δικό του στυλ που έπιασε έχοντας μαζί του μόνο έναν μουσικό -τον μαέστρο του- να παίζει σχεδόν τα πάντα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά τις εμφανίσεις της σε θέατρα, επιστρέφει στην πίστα από τις 21 Οκτωβρίου μαζί με τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, σε επίσης μεγάλο μαγαζί! Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως και η μόνη ίσως ιδιαιτερότητα είναι ότι το πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 10.30 το βράδυ, ενώ θα τελειώνει στις τρεις τα ξημερώματα.

Πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε με τον Τσακουμάκο και αναζητείται ο νέος χώρος στο Κέντρο της Αθήνας που θα στεγάσει έναν από τους πιο δημοφιλής συνθέτες και τραγουδιστές των τελευταίων ετών, τον Γιώργο Σαμπάνη.

Οι «Μέλισσες», το πιο πετυχημένο αναμφίβολα συγκρότημα των τελευταίων χρόνων, που άφησαν τον Γιάννη Μωράκη μετά από συνεργασία ετών για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο, ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Πειραιώς γενικότερα. Δεν θα έχουν μαζί τους την Τάμτα, ο χώρος επιβάλλει άλλο ένα δυνατό όνομα και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις του Ματσίκα με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ξεκουράζεται πριν ετοιμαστεί για να βγει από τον Νοέμβριο και αυτός στη μεγάλη πίστα του έχοντας σε υποστηρικτικό ρόλο τον Γιώργο Λιβάνη. Αυτόν που κράταγε ζεστό τον κόσμο την περασμένη σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών» έχοντας ως όπλο μια καλή φωνή και μια αξιοπρόσεχτη σκηνική παρουσία.

Μετά το πέρας των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη, ο Βέρτης επιστρέφει στο μαγαζί του με καινούργιο πρόγραμμα αλλά χωρίς κάποιο μεγάλο όνομα δίπλα του, βαδίζοντας στη γνωστή solo πορεία, η οποία τον έχει δικαιώσει.

Από τη συμπρωτεύουσα θα κατέβει αργότερα και η Άννα Βίσση, που και αυτήν τη σεζόν θα εμφανιστεί στο «Hotel Ερμού», έχοντας αποδείξει ότι εξακολουθεί να παραμένει σταθερή αξία.

Στα σπάργανα είναι και το πιο «βαρύ» λαϊκό σχήμα της χρονιάς, αν ευοδωθούν οι συζητήσεις, στο οποίο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ο Βασίλης Καρράς και η Queen Πάολα. Αμφότεροι έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν ένα από τα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, που όμως έχει χρόνια να ακουστεί για κάποιο δυνατό σχήμα.

Πηγή:ΜΠΑΜ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved