Τζέιμς Καφετζής: «Υπό όρους θα πάω στο All Star Survivor»
Showbiz

Τζέιμς Καφετζής: «Υπό όρους θα πάω στο All Star Survivor»

Ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει μήνυση στον νεαρό επιχειρηματία και του ζητάει 100.000 ευρώ, επειδή συμμετείχε στο περσινό «Just the two of us».

Τα πράγματα όμως πλέον παίρνουν διαφορετική τροπή, αφού -όπως δηλώνει ο Τζέιμς στο «Secret»-, δέχτηκε πρόταση να δώσει το «παρών» στο «All Star Survivor».

«Μου έχει κάνει μήνυση ο Ατζούν και ζητά 100.000 ευρώ επειδή πήγα στην Barking Well. Επειδή όμως ετοιμάζουν το “All Star Survivor”, αν αφαιρεθεί η μήνυση και τα βρούμε και τα χρήματα είναι καλά, θα πάω. Εγώ θέλω παραπάνω λεφτά από τον Τριαντάφυλλο. Για να πάω, θέλω ό,τι πάρει ο Ντάφυ, συν 100 ευρώ παραπάνω».

Ο νεαρός επιχειρηματίας είναι δουλευταράς και όλο το καλοκαίρι βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, όπου εργάζεται από το πρωί έως το βράδυ στην οικογενειακή επιχείρηση.

«Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην πατρίδα μου, τη Ρόδο, όπου έχουμε ναυτιλιακή εταιρεία με ημερόπλοια. Φέτος οι αφίξεις χτύπησαν “κόκκινο”, έχει βουλιάξει το νησί και εγώ προσωπικά κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ, γιατί είμαι πτώμα. Περιμένω τον Νοέμβριο πώς και πώς για να ξεκινήσω τα ταξιδάκια μου», είπε ο Τζέιμς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του «Survivor» βρίσκεται και σε άλλες συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού του έχουν προτείνει δική του στήλη με ταξίδια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», στον Alpha. Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν στο δυναμικό τους.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved