Ο Μιχάλης Μητρούσης μιλάει για την ταινία Man of God που τον έφερε πιο κοντά στο Θεό
Showbiz

Ο Μιχάλης Μητρούσης μιλάει για την ταινία Man of God που τον έφερε πιο κοντά στο Θεό

Ο Μιχάλης Μητρούσης έχει καταφέρει για πολλά χρόνια να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, με μεγάλη επιτυχία.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Man of God» και την κόρη του, Μαρίλια Μητρούση, που με επιτυχία ακολουθεί τα βήματά του.

Πώς θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια στη Θεσσαλονίκη και πώς αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιός;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και από μικρός είχα έφεση στο θέατρο. Εδωσα εξετάσεις στο Κρατικό Ωδείο και πέρασα με άριστα. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ευχάριστα αλλά και δύσκολα, καθώς προερχόμουν από φτωχή οικογένεια και από τα μαθητικά μου χρόνια δούλευα ως πωλητής, σε μανάβικο, πλασιέ και πολλά ακόμη.

Από τις πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες που έχετε παίξει, ποιες ξεχωρίζετε και γιατί;

Ξεχωρίζω την «Αστροφεγγιά» και το «Ομιλείτε Ελληνικά» από τηλεόραση. Από ταινίες ξεχωρίζω την τελευταία μου, το «Man of God».

Ποια είναι η σχέση σας με την πίστη στον θεό και πώς είδατε τη μεταστροφή του Αρη Σερβετάλη ύστερα από την ταινία που ήταν αφιερωμένη στον Αγιο Νεκτάριο;

Πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν περίμενα μέσα από μια ταινία να γίνω πιο πιστός. Η πίστη υπάρχει σε άλλα πράγματα στη ζωή μας και με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου, ελπίζω, και δεν φοβάμαι.

Ο Αρης είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός και έχει μια πίστη ίσως πολύ μεγαλύτερη από άλλους. Πιστεύω το είχε σαν ανάγκη ζωής να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό. Είναι εξαιρετικό παιδί και ηθοποιός, δεν είμαστε φίλοι, το λέω τελείως αντικειμενικά.

Η κόρη σας, Μαρίλια, έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στην υποκριτική. Τη συμβουλέψατε να γίνει ηθοποιός ή μόνη της το ήθελε;

Η Μαρίλια ξεκίνησε για τραγουδίστρια, όχι για ηθοποιός. Επειδή μεγάλωσε όμως μαζί με δύο γονείς ηθοποιούς, όπως τη μητέρα της Ρουμπινή Βασιλακοπούλου και εμένα, απέκτησε μια θεατρική αγωγή. Ηταν δική της επιλογή και δεν τη βοήθησα καθόλου, παντού πήγε με οντισιόν.

Πιστεύετε το όνομά σας της «άνοιξε πόρτες» ή ίσως να λειτούργησε και ανασταλτικά;

Για όλα τα παιδιά των ηθοποιών και ανοίγει και κλείνει πόρτες. Είναι κατά πόσο συμπαθούν τον μπαμπά ή τη μαμά.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved