Θυμάσαι την Ιωάννα Παπαγιάννη από το Greece’s Next Top Model- Έτσι είναι σήμερα!
Showbiz

Θυμάσαι την Ιωάννα Παπαγιάννη από το Greece’s Next Top Model- Έτσι είναι σήμερα!

Η Ιωάννα Παπαγιάννη κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θέση στη δεύτερη σεζόν του Greece's Next Top Model την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011.

Από το ριάλιτι, το μοντέλο είχε αποκαλύψει το ταλέντο της και μάλιστα αυτός είναι ένας από τους λόγους που συνέχισε στον χώρο και μέχρι και σήμερα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Ιωάννα Παπαγιάννη είναι πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της Ελλάδας και η καριέρα της έχει συνεχίσει και στο εξωτερικό, μιας και έχει συνεργαστεί με πολλά πρακτορεία. Η ίδια είχε κερδίσει την τέταρτη θέση στο Greece's Next Top Model και η αλήθεια είναι ότι από εκείνη τη στιγμή δεν το έχει βάλει κάτω ούτε λεπτό, μιας και δουλεύει σκληρά, για να καταφέρει να κάνει την καριέρα της, ακόμα μεγαλύτερη.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι τη ίδια παραμένει ορκισμένη ξανθιά, με μια απόχρωση που της έχει ταιριάξει πάρα πολύ, ενώ ταυτόχρονα το πρόσωπό της, αλλά και το σώμα της, παραμένουν αψεγάδιαστα. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι γυμνάζεται, για να μπορεί να διατηρεί την σιλουέτα της και να βρίσκεται σε φόρμα!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της από το πως είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved