Παύλος Παπαδόπουλος: «Με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»
Showbiz

Παύλος Παπαδόπουλος: «Με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα»

Ο νικητής του «Power of love» Παύλος Παπαδόπουλος ρίχνει... βόμβες για την παραγωγή του ριάλιτι που τον χρησιμοποίησε και στα δύσκολα δεν του στάθηκε.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος μεγάλωσε στη Χαλκιδική και έζησε ευτυχισμένος μέσα σε μια οικογένεια με δύο αδέλφια.

Εγινε σκληρός μέσα από τα βιώματα της ζωής του. Πριν από τη συμμετοχή του στο «Power of love», στον ΣΚΑΙ, όπου αναδείχτηκε νικητής, εργάστηκε στην ασφάλεια υψηλών προσώπων.

Στα 17 του απέκτησε, εκτός γάμου, έναν γιο, τον οποίο λατρεύει. Ισως ήταν και το μοναδικό θέμα για το οποίο υπήρξε θόρυβος γύρω από το όνομά του κατά τη διάρκεια του ριάλιτι αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του και την κατάκτηση του τίτλου.

Σήμερα ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας. Σπουδάζοντας δημιουργική γραφή έγραψε το πρώτο βιβλίο του «Το άγνωστο χθες», το οποίο σημειώνει εξαιρετική επιτυχία, ενώ βρίσκεται στη συγγραφή και την προετοιμασία του δεύτερου, το οποίο αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων. Ο ίδιος, με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να πετάξει «βόμβες», λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι στο ριάλιτι τον χρησιμοποίησαν και μετά τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα!

Η υποψηφιότητα

Η ζωή του, λοιπόν, άλλαξε αιφνίδια από τη μία μέρα στην άλλη, όταν ο κολλητός του τού ζήτησε πριν από τρία χρόνια να συμμετάσχει στο ριάλιτι του έρωτα και υπέβαλε υποψηφιότητα (μέσω του facebook) την τελευταία ημέρα του κάστινγκ των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη. Η αίτηση που κατέθεσε έγινε αμέσως αποδεκτή και κλήθηκε -ανάμεσα από 72.000 που δήλωσαν υποψηφιότητα και ενδιαφέρον- να περάσει από συνέντευξη.

Η δεύτερη που ακολούθησε έγινε ύστερα από λίγες ημέρες στην Αθήνα και οι πόρτες για την τηλεόραση άνοιξαν. «Την επόμενη ημέρα από την υποβολή της αίτησης με κάλεσαν τέσσερις φορές. Είχα στείλει μόνο μια φωτογραφία, ούτε καν βίντεο. Πήγα στη Θεσσαλονίκη και πριν φύγω από το κάστινγκ μού ζήτησαν να βρίσκομαι στην Αθήνα μέσα σε δύο ημέρες.

Αυτή ήταν η αρχή για τους υπόλοιπους επτά μήνες που έμεινα στοπαιχνίδι..» είπε αρχίζοντας την αφήγησή του για την τηλεοπτική του περιπέτεια! «Δεν το γνώριζα στην αρχή ότι τα γυρίσματα θα γίνονταν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν με πείραξε καθόλου. Η Κωνσταντινούπολη είναι Ελλάδα. Μέναμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία οι άντρες παίκτες και οι γυναίκες παίκτριες. Συναντιόμασταν μόνο στο τηλεοπτικό πλατό για να παίξουμε τους ρόλους μας. Τους οποίους δεν μας τους υπέβαλε κανείς!

Στα γυρίσματα δεν υπήρχαν ρόλοι. Απλά οι άνθρωποι της παραγωγής διάλεξαν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες που, όπως ήταν λογικό, θα συγκρούονταν μεταξύ τους. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και έφταναν ακόμη και τις εννιά ώρες.

Για μένα το ριάλιτι αυτό ήταν ένα κοινωνικό πείραμα, πολύ πιο σεμνό και πολύ πιο συμμαζεμένο από όσα ριάλιτι έχουν προβληθεί έως σήμερα. Καλύτερο από το “Big Brother” και σαφώς καλύτερο από το “Bachelor” και το “Love island”, το οποίο θα βγει τώρα. Ηταν ένα ριάλιτι με προσωπικότητες που είχαν χαρακτήρα» είπε χαρακτηριστικά.

Οταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι κέρδισε, είναι αφοπλιστικός: «Κατά τη γνώμη μου, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έκρυψα ποτέ τον πραγματικό μου εαυτό. Δεν είχα κανέναν άνθρωπο που ήξερε από τηλεόραση για να με δασκαλέψει, όπως έκαναν οι άλλοι. Αν ήταν καθένας ο εαυτός του, θα ήταν διαφορετικότεροι.

Ετσι, λοιπόν, με αγάπησε ο κόσμος για την αυθεντικότητά μου, τις αρχές καιτο ήθος μου! Δεν ερωτεύτηκα μέσα στο παιχνίδι, “τσιμπήθηκα” όμως με μία κοπέλα. Τη Χριστίνα Γούλα, που με κεράτωσε με έναν Ρουμάνο και είχε γίνει “το θέμα” στο παιχνίδι. Χωρίσαμε πριν από τον τελικό. Εγώ βγήκα νικητής.

Νομίζω, βέβαια, ότι θα άρεσε πολύ στην παραγωγή -και το επιδίωξε κιόλας- να γίνει και με εμένα κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε με τη Μιζεράκη και τον Πάνο. Δηλαδή να βγω νικητής μαζί μια κοπέλα που φλέρταρα. Αλλά δεν έγινε. Εγώ δεν μπορούσα να κερδίσω ή να πάω με μια κοπέλα μόνο για τη νίκη. Θα προτιμούσα να μη βγω ποτέ νικητής».

Ο ίδιος όμως μιλά και για τις δύσκολες και αθέατες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατακεραυνώνοντας την παραγωγή: «Ενα από τα παιχνίδια που παίζαμε ήταν το paintball σε ένα γήπεδο με χορτάρι και λάσπες. Γλιστρούσε! Ηταν Φλεβάρης και έβρεχε... Μας έδωσαν πολλές γαλότσες σε διαφορετικά νούμερα -όχι το δικό μας- για να κάνουμε το γύρισμα.

Κάποια στιγμή που ανέβηκα πάνω σε έναν πύργο γλίστρησα και χτύπησα στο αριστερό μου γόνατο. Τέσσερις ημέρες ούρλιαζα από τον πόνο. Δεν με έπιανε κανένα παυσίπονο. Δεν το είπα στην παραγωγή. Κάποια στιγμή ένας παίκτης (σ.σ.: ο Johnny) μου ζήτησε να πάω στον γιατρό! Μου έκαναν μαγνητική και μου συνέστησαν να κάνω άμεσα χειρουργείο.

Με έστειλε, λοιπόν, η παραγωγή να χειρουργηθώ στην Ελλάδα για να έχω επικοινωνία στη γλώσσα μου με τους γιατρούς. Με χειρούργησε ο Νίκος Μπαξεβάνος στο Metropolitan. Τότε μου έδωσε η παραγωγή έναν μήνα αναρρωτική. Στην εβδομάδα πάνω, όμως, μου ζήτησαν να γυρίσω πίσω διότι είχαν πέσει ταν ούμερά τους στο... μισό.

Στις 5 Μαρτίου χειρουργήθηκα, στις 12 Μαρτίου βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη και στις 14 Μαρτίου έκανα γύρισμα. Εννοείται ότι το χειρουργείο το πλήρωσα από την τσέπη μου. Δεν υπήρξε καν συζήτηση να μου δώσουν χρήματα. Το μόνο σωστό είναι ότι αυτή αυτή την εβδομάδα που έλειψα την πληρώθηκα, διότι έκανα βιντεοκλήσεις και δεν φαινόταν ότι έλειπα από το παιχνίδι.

Αλλα χρήματα για το χειρουργείο ούτε είδα, ούτε όμως ζήτησα, διότι θεώρησα ότι κάποια στιγμή θα δουν το καλό που τους έκανα και θα μου το ανταποδώσουν κάπως. Αλλά όχι! Μετά το παιχνίδι οι πόρτες ήταν κλειστές για εμάς από το “Poweroflove”! Από τις άλλες παραγωγές, όπως το “My Style Rocks”, τα κορίτσια τα χρησιμοποίησαν και για άλλα ριάλιτι, ενώ εμάς όχι».

Σε ερώτησή αν η παραγωγή ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει αποζημίωση σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου παίκτη κατά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, απάντησε:

«Απ’ όσο γνωρίζω, δεν είδε κανένας παίκτης, ό,τι πρόβλημα κι αν είχε, το συμβόλαιό του. Οποιος επιχείρησε να το ζητήσει, ακόμα κι εγώ που το ζήτησα, δεν βρήκαμε άκρη. Τη μία φορά σου λένε πως είναι στην Τουρκία και όταν το ψάχνεις στην Τουρκία, σου λένε ότι είναι στην Ελλάδα. Αντε να βρεις άκρη... Κάποια στιγμή κουράζεσαι και δεν ασχολείσαι.

Εγώ δεν το ζήτησα ποτέ, ούτε με δικηγόρο. Επίσης, δεν ζήτησα ποτέ να αποζημιωθώ για το χειρουργείο μου. Οταν ζήτησα από τον δικηγόρο μου να ζητήσει τα χρήματα του επάθλου μου -ήταν η μόνη φορά που ζήτησα το συμβόλαιό μου, για τα 10.000 ευρώ- και ενημέρωσα την παραγωγή γι' αυτό, μου τα κατέθεσαν μέσα σε μία βδομάδα και το θέμα τελείωσε εκεί» είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

«Εγώ φέρθηκα ωραία σε κάποιους ανθρώπους, τους σεβάστηκα, τους εκτίμησα και θεώρησα ειλικρινή τα λόγια που μας είπαν, ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσουν, και δεν ζήτησα τίποτα! Γιατί πιστεύω ότι θα μου τα δώσει ο Θεός και θα με βοηθήσουν.

Κι όταν ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι είμαι καλά με το πόδι μου και τους ζήτησα να μπω στο “Survivor” -ούτως ή άλλως με είχαν ζητήσει για τον τρίτο κύκλο και δεν μπήκα, γιατί είχα προϋπογράψει στο “Power of love”-, τότε με απέρριψαν και μου είπαν “δεν παίρνουμε παίκτες από τα ριάλιτι του Ατζούν. Κάνε μια αίτηση για να σε πάρουμε”.

Εκεί απογοηεύτηκα όσο δεν πάει! Αυτό όμως δεν ισχύει, διότι είχε πάρει ήδη τρεις παίκτες από το “My style rocks”, που ήταν πάλι δικό του ριάλιτι. Οπότε απογοητεύτηκα πάρα πολύ και αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Και σκέφτηκα ότι, όταν κάνεις καλό σε έναν άνθρωπο, δεν ζητάς τίποτα... Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να σε χρησιμοποιούν. Είπα στον εαυτό μου “σε πήραν σαν ένα λεμόνι, σε έστιψαν και σε πέταξαν”».

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved