Παύλος Παπαδόπουλος: Η θεά Φαίη Σκορδά, η «απόρριψη» του Bachelor και το Love Island
Showbiz

Παύλος Παπαδόπουλος: Η θεά Φαίη Σκορδά, η «απόρριψη» του Bachelor και το Love Island

Ο νικητής του «Power of love» Παύλος Παπαδόπουλος μίλησε για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Ως παρουσιάστρια μου αρέσει η Φαίη Σκορδά. Οι απόψεις της, η θέση που παίρνει, που υπερασπίζεται τον κόσμο και τα λέει τσεκουράτα. Μου αρέσει πολύ αυτό. Ως γυναίκα τη βρίσκω θεά. Είναι του γούστου μου 100%. Εγώ κοπάζω σε μια γυναίκα πρώτα το πρόσωπό της και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Εχει προσωπάρα και είναι υπέροχη. Και έχει δυναμισμό και χαρακτήρα. Μ' αρέσει όπως χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και τα λέει όπως είναι...». Υπάρχουν όμως και ριάλιτι τα οποία δεν θα πλησίαζε: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο “Bachelor”, γιατί δεν θα ήθελα να φιλάω την καθεμία. Ενας άντρας που έχει αρχές, αξιοπρέπεια και ήθος στη ζωή του δεν μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα. Το ίδιο και μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια.

Οσο για τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, ο ένας ήταν ηθοποιός που πήρε καθαρά ρόλο και ο άλλος ήταν ένα όμορφο παλικάρι που ήθελε να κάνει τηλεόραση -μάλλον ήθελε πολλά χρόνια να κάνει-, του δόθηκε η ευκαιρία και βρήκε το πάτημα να το κάνει.

Δεν με έπεισε κανένας και γι’ αυτό κανένας τους δεν έφυγε με καμιά κοπέλα. Βγαίνανε από το παιχνίδι και ης χωρίζανε. Ηταν ξεκάθαρα ρόλος!» Οσο για το νέο παιχνίδι «Love island» και την παρουσιάστριά του Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε λόγος: «Η παρουσιάστρια δεν είναι του γούστου μου.

Είναι μεν μοντέλο, αλλά είναι πολύ αδύνατη. Σίγουρα θα ήταν ιδανική για κάποιον άλλον, αφού είναι πολύ όμορφη. Και -εκτός αυτού- θα έπρεπε να πάρω συμβόλαιο με πολλά μηδενικά για να συμμετάσχω».

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved