Λίνα Σακκά: Η ηλικία, η μητρότητα, η απουσία από την TV και οι απώλειες που τη στιγμάτισαν
Showbiz

Λίνα Σακκά: Η ηλικία, η μητρότητα, η απουσία από την TV και οι απώλειες που τη στιγμάτισαν

Την Λίνα Σακκά την γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 1998 μέσα από το πρώτο της τηλεοπτικό ντεμπούτο στη σειρά του Mega, «Η ζωή που δεν έζησα». Η ηθοποιός από το πρώτο λεπτό ξεχώρισε στα μάτια των τηλεθεατών και όλη κατάλαβαν πως θα είχε μία λαμπρή καριέρα.

Κι έτσι έγινε. Η Λίνα τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές δουλειές, οι οποίες μέχρι και σήμερα άφησαν το στίγμα τους. Ωστόσο η ίδια μετά από μερικά χρόνια αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μία πιο ήρεμη ζωή.

Η Λίνα Σακκά ασχολείται πλέον με το θέατρο, είναι μητέρα ενός παιδιού και είναι ιδιοκτήτρια ενός παιδότοπο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ηλικία

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1976 στην Κύμη. Μεγάλωσε στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία ήξερε πως η υποκριτική είναι το όνειρο ζωής της. Έτσι δεν το έβαλε ποτέ… κάτω και κατάφερε να το πραγματοποιήσει και να φτάσει ψηλά.

Η μητρότητα

Η Λίνα Σακκά διατηρούσε σχέση με τον γυμναστή Μάρκο Καραμάνη, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον Μάριο. Το ζευγάρι χώρισε πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος τους, με τις σχέσεις τους να παραμένουν πολύ καλές.

Μάλιστα, η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως η μητρότητα της άλλαξε προς το καλύτερο.

«Πριν γίνω μητέρα, έδινα αξία σε πράγματα που τώρα πια βλέπω ότι δεν έχουν και τόση σημασία. Έπαιρνα κατάκαρδα ό,τι κι αν μου έλεγαν και άφηνα τους άλλους να με πληγώσουν. Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σαν να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι και τώρα πια ούτε θα στενοχωρηθώ αν μάθω ότι με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ούτε θα φέρω βαρέως κάτι που θα γίνει στη δουλειά, το οποίο συνήθιζα να το κουβαλάω στο σπίτι μου και να το αναλύω με τις ώρες. Έχει τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου, ίσως γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να μείνω υγιής σωματικά και ψυχικά γιατί τώρα πια έχω ένα παιδί. Επίσης, ο Μάριος μου θυμίζει πράγματα που είχα ξεχάσει», είχε πει.

Η απουσία από την TV

Η Λίνα επέλεξε κατά τη διάρκεια των χρόνων της οικονομικής κρίσης να απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης και να αφοσιωθεί στο θέατρο και την επιχείρησή της αλλά και στον γιο της.

Μπορεί η επαγγελματική της πορεία να είναι συνδεδεμένη με την υποκριτική, όμως τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται σε κάτι τελείως διαφορετικό. Η όμορφη ηθοποιός έκανε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα και ένα άνοιξε ένα παιδότοπο στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Δεν άφησα ποτέ την υποκριτική. Δεν αισθάνθηκα ότι πρέπει να είμαι δημόσιος υπάλληλος και να δουλεύω ντε και καλά κάθε χρόνο στην τηλεόραση και στο θέατρο. Η τηλεόραση πλέον έχει διαμορφωθεί με έναν τέτοιο τρόπο που δεν μου επιτρέπει το πρόγραμμα της ζωής μου να συμμετέχω. Τα γυρίσματα για μια σειρά ξεπερνούν και τις 10 ώρες ημερησίως. Δεν μπορώ να διαθέσω αυτόν τον χρόνο σε αυτήν τη φάση της ζωής μου. Για μένα πλέον προτεραιότητα έχει το παιδί μου, το θέατρο και μια επιχείρηση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Οι απώλειες που τη στιγμάτισαν

Η Λίνα Σακκά δεν μπορούσε να φανταστεί πως το τέλος τους 2021 αλλά και η έλευση του 2022 θα της έπαιρνε δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

Ήταν 2 Δεκεμβρίου 2021 όταν η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram πως έφυγε από την ζωή ο πατέρας της.

Η Λίνα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του και είχε γράψει: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ».

Ωστόσο, μία ακόμα τραγική είδηση λίγο καιρό μετά «λύγισε» την ηθοποιό. Ενάμιση μήνα μετά η μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας και πάλι την θλίψη, τόσο στην ίδια, όσο και στην οικογένειά της.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media από την ίδια. Η Λίνα Σακκά την αποχαιρέτησε με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση και το τραγούδι «Να με θυμάσαι και να μ΄ αγαπάς» της Μελίνας Μερκούρη.

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ. Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί!! Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς!!! Μανούλα μου!! Αιώνια αγάπη μου!!».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved