Βρεττός – Δεληγιάννη: Η ωραιότερη ευχή που έλαβαν μετά το γάμο τους και η ανθοδέσμη!
Showbiz

Βρεττός – Δεληγιάννη: Η ωραιότερη ευχή που έλαβαν μετά το γάμο τους και η ανθοδέσμη!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν μερικές ημέρες ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη.

Το ζευγάρι σε αυτή την τόσο ιερή στιγμή της ζωής τους είχαν κοντά τους στενούς φίλους και συγγενείς ενώ η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το ζευγάρι να ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Ο λαμπερός γάμος τους έγινε στην Κύμη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου με πολλούς από τους επώνυμους φίλους τους να είναι εκεί σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Λίγες ημέρες μετά το ζευγάρι μοιράστηκε με τους followers του μια πολύ συγκινητική φωτογραφία μέσα από την οποία είδαμε την ωραιότερη ευχή που δέχτηκαν οι δυο τους.

«Χίλιες ευχές για μια υπέροχη ζωή. Να ζήσετε με υγεία, χαρά και ευτυχία. Όλα τα όνειρά σας γίνουν πραγματικότητα. Με πολλή αγάπη η γιαγιά σας Φιλιώ», ήταν τα λόγια στο καρτελάκι της ανθοδέσμης που έλαβαν από τη γιαγιά τους, Φιλιώ.

Δες την στη gallery

Οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους μυστικό για παραπάνω από 2 χρόνια και παραδέχτηκαν μόλις τον Απρίλιο του 2021, μετά από 4 χρόνια θα ενώσουν τις ζωές τους παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων, όπως ακριβώς έχουν ονειρευτεί.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια σε πολύ στενό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», είχε πει ο τραγουδιστής όταν ανακοίνωσε τον γάμο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved