Στέλλα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση της εγκυμονούσας μετά τον πολιτικό της γάμο στη Λάρνακα!
Showbiz

Στέλλα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση της εγκυμονούσας μετά τον πολιτικό της γάμο στη Λάρνακα!

Με πολιτικό γάμο στη γενέτειρα της, παντρεύτηκε η Στέλλα Δημητρίου λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ενώ το βράδυ της Τετάρτης (7-09) πόσταρε την πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο της.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας. Με συγκινεί η αγάπη σας! 🙏🙏🙏🙏. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο πολιτικός μας γάμος έγινε στην γενέτειρα μου πόλη, την Λάρνακα , που τόσο αγαπώ . Και θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τον δήμαρχο μας Ανδρέα Βύρα για την τιμή που μας έκανε και μας πάντρεψε !!! @andreasvyras #larnaca_city #mycity #civilmarriage #thankyou #🙏 #», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Δες τη φωτό στη gallery

«Είμαι 8 μηνών και είμαι μέσα στο άγχος. Αυτό το διάστημα δεν το χαίρομαι κάνω τον σταυρό μου γι’ αυτό γιατί βρέθηκα και ενημερώθηκα σε μία εκδήλωση για τη γονιμοποίηση.

Ο γιατρός μου είπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Θα ήταν καλύτερα να το είχα κάνει στα 30 μου αλλά δεν το ήξερα. Όταν μαζέψεις τα ωάριά σου και γίνει κρυοσυντήρηση δεν αγχώνεσαι μετά για το θέμα παιδί. Ξέρεις ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα πάτε ένα βήμα παραπέρα», είχε δηλώσει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved