Μαρία Ηλιάκη: Η στιγμή με την κόρη της που θέλησε να απαθανατίσει αλλά της την… χάλασε!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η στιγμή με την κόρη της που θέλησε να απαθανατίσει αλλά της την… χάλασε!

Μια ευτυχισμένη στιγμή με την κόρη της, ένα επίτευγμα και το λεπτό που της χάλασε τη φωτογραφία, περιέγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της αλλά σπάνιες με την κόρη της.

Αυτή τη φορά όμως θέλησε να μοιραστεί την στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης για μια ακόμη φορά ένιωσαν περήφανοι για την κόρη τους.

Είναι από αυτές τις στιγμές που κάθε γονιός θέλει να απαθανατίσει γιατί μέσα εμπεριέχει την δημιουργία και την ανακάλυψη. Τι έκανε λοιπόν η μικρή Κατερίνα αλλά και γιατί τελικά της χάλασε τη φωτογραφία;

Κάθισε μόνη της για πρώτη φορά σε ένα πεζούλι αλλά τη στιγμή που η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή, η μικρή αποφάσισε να σηκωθεί!

«Πριν 5 λεπτά η μαμα και ο μπαμπάς ως κανονικές κουκουβάγιες 😂 είχαν πανηγυρίσει την πρώτη φορά που η Κατερινουλα έκατσε μόνη της 🫣🫣στο πεζούλι για να ξεκουραστεί !!! Προφανως δεν είναι το μοναδικό παιδί που κάθεται 😂😂σε ένα πεζούλι απλά ο,τιδηποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό! Και λέω…κάτσε να στήσω το κινητο να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία να θυμόμαστε το πρώτο κάθισμα στο πεζούλι 😂😂αλλά στην αντίστροφη μέτρηση η Κατερινουλα σηκώθηκε 😂😂», έγραψε.

Δες τη φωτό στη gallery

«Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη. Στην αρχή αισθάνθηκα ότι δεν το έχω, ότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Για παράδειγμα με το θηλασμό, που με άγχωνε πάρα πολύ, ήταν από τα πιο απλά πράγματα, το είχα μεγαλοποιήσει πολύ, αλλά τελικά ακολούθησα το ένστικτό μου και όλα πήγαν πολύ καλά. Οι πρώτοι 5 μήνες ήταν δύσκολοι. Είχα αρκετές φίλες που έχουν γίνει μαμάδες. Επέλεξα τις δύο πιο ψύχραιμες. Μου είχαν στείλει λίστες για πρακτικά θέματα, και το πήγα σιγά – σιγά. Με βοήθησαν πολύ τους πρώτους μήνες. Θεωρώ ότι δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Κατερίνα. Θέλω να την κάνω και ανεξάρτητη. Ήθελα από νωρίς να τη μάθω να κοιμάται μόνη της και τελικά έγινε», έχει εξομολογηθεί η ίδια για τη μητρότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved