Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχασα την ψυχραιμία μου…. είπαν χοντρά ψέματα»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχασα την ψυχραιμία μου…. είπαν χοντρά ψέματα»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το απόγευμα της Τετάρτης (7-09).

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δίκη Φιλιππίδη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βιώνουν αυτή τη διαδικασία μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

«Όποιος δεν έχει βρεθεί σε δικαστική αίθουσα για τέτοια θέματα, δεν πάει ο νους του. Δεν είναι ταινία και δεν είναι θέατρο. Είναι ζωή και είναι πολύ σκληρό από όλες τις απόψεις. Θες να βγεις έξω από τα ρούχα σου με αυτά που ακούς και αυτά που συμβαίνουν. Και στο σπίτι επηρεάζεται η καθημερινότητα και η ψυχολογία σου», είπε και συνέχισε:

«Στο δικαστήριο είναι πολύ ζόρικη η ψυχολογία για αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τις καταγγελίες. Πάρα πολύ ζόρικη. Δεν είναι μια εύκολη και διαδικασία αυτού του είδους οι υποθέσεις γιατί περνούν από πολλά στάδια. Είναι ένας χάος. Είναι και πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι εκεί καιρό», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Έχασα πρόσφατα την ψυχραιμία μου με κάτι που ειπώθηκε από την πλευρά των δικηγόρων του κατηγορουμένου που ξέρουμε ότι αυτό που είπαν ήταν και μηνύσιμο. Με προσέβαλαν δηλαδή με χοντρά ψέματα και γράφτηκαν κιόλας».

Όσο για το αν η Λένα Δροσάκη ζήτησε τη γνώμη του για να μιλήσει για το #metoo, είπε:

«Πήρε την απόφαση η γυναίκα μου να καταθέσει. Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει πάρει αυτή την απόφαση. Δεν πήραμε καμία απόφαση μαζί. Μόνη της. Εγώ ήμουν και θα είμαι δίπλα της σε όλο αυτό το κομμάτι. Γνώριζα»

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved