Back to school: Μαμάδες της showbiz αποχαιρετούν τα παιδιά τους για την πρώτη μέρα στο σχολείο
Showbiz

Back to school: Μαμάδες της showbiz αποχαιρετούν τα παιδιά τους για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και κάθε κατεργάρης μπήκε στον μπάγκο του! Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι μαθητές, που ενθουσιασμένοι και αγχωμένοι ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα.

Δίπλα τους είναι οι γονείς τους που βλέποντάς τα να μεγαλώνουν και να γίνονται ανεξάρτητα δεν σταματούν να τα καμαρώνουν. Ουκ ολίγες είναι και οι μαμάδες της εγχώριας showbiz που αποχαιρετούν τα αγγελούδια τους για την πρώτη μέρα στο σχολείο και τους εύχονται ό,τι καλύτερο για τη νέα σχολική χρονιά.

Δούκισσα Νομικού

Μπορεί η Δούκισσα να επέστρεψε στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις όμως κάθε της σκέψη είναι γύρω από τα παιδιά της. Ο γιος της Σάββας πηγαίνει νηπιαγωγείο και η κόρη της Αναστασία, προνήπιο, με την παρουσιάστρια να θυμάται σαν χθες την πρώτη φορά που τα κράτησε στην αγκαλιά της. «Καλή σχολική χρόνια να έχουμε. Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κι εγώ;», έχει πει η Δούκισσα.

Φαίη Σκορδά

Εκτός από τις προετοιμασίες για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά έχει προετοιμασίες και για το σχολείο των παιδιών της. Ο Γιάννης θα πάει φέτος στην έκτη δημοτικού με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει να ντύσει τα βιβλία και τα τετράδιά του και να βάλει ετικέτες.

Ο μικρότερος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα πηγαίνει τρίτη, γεγονός που σημαίνει πως οι υποχρεώσεις του είναι πολύ λιγότερες. Η αλήθεια είναι πως κάθε χρονιά η παρουσιάστρια ξενυχτάει για να ετοιμάσει τα πράγματα των γιων της όμως δεν παραπονιέται ούτε στιγμή, καθώς απολαμβάνει οτιδήποτε έχει σχέση με τα δύο αγόρια της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» είναι μια μαμά που προσπαθεί να προλάβει και τους δυο ρόλους της μέσα στην ημέρα. Αυτόν της παρουσιάστριας και αυτόν της μαμάς. Παρότι και οι δύο είναι απαιτητικοί και χρειάζονται αρκετές ώρες αφοσίωσης εκείνη τα πηγαίνει περίφημα. Μάλιστα εκείνη είναι που καθημερινά ασχολείται με τα μαθήματα των κοριτσιών της Νάγια και Μαίρη πηγαίνουν δημοτικό, μιας που ο γιος της Ιωάννης-Εφραίμ πηγαίνει νηπιαγωγείο.

Κάτια Ζυγούλη

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος η Αριάδνη και ο Απόλλωνος παραταγμένοι στη σειρά, περιμένουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να μπουν στο σχολικό κρατώντας τις σχολικές τσάντες τους. Φυσικά δίπλα τους καθημερινά είναι η μητέρα τους Κάτια Ζυγούλη αλλά και ο Σάκης Ρουβάς που δεν σταματούν να τα καμαρώνουν.

Βάσω Λασκαράκη

Τετάρτη Δημοτικού πηγαίνει φέτος η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη Εύα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι άριστη μαθήτρια. Με το που τελειώνει ο Αύγουστος η νεαρή πριγκίπισσα πηγαίνει μαζί με τους γονείς της για να αγοράσει την σχολική της τσάντα, η οποία αποτελείται από έντονα χρώματα για να της φτιάχνουν τη διάθεση.

Αγγελική Δαλιάνη

Δευτέρα Γυμνασίου και νήπιο πηγαίνουν τα παιδιά της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη Λυδία και Νικήτας, τα οποία κάθε χρόνο ανυπομονούν για την έναρξη της σχολικής σεζόν. Το ζευγάρι των ηθοποιών δεν σταματά να τα καμαρώνει και να υπερηφανεύεται για εκείνα, στηρίζοντάς τα σε κάθε τους βήμα.

Δείτε τη σχετική gallery:

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved