Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου του, το όνομα και οι συμβουλές του Κοντιζά
Showbiz

Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου του, το όνομα και οι συμβουλές του Κοντιζά

Μπαμπάς έγινε ο Πάνος Ιωαννίδης πριν από τέσσερις μήνες και η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Ο σεφ το πρωί της Πέμπτης (8-09) μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για το πώς είναι η ζωή με τον γιο του, αποκάλυψε το όνομά του ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τις συμβουλές που έχει ζητήσει από τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι να του φτιάξω το γάλα λέω, ‘έγινες μπαμπάς’. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο», είπε και συνέχισε:

«Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και δύσκολο παιδί, ψιλοκοιμόμαστε. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν πως μπαίνει το καρεκλάκι στο αυτοκίνητο. Δίνει συμβουλές, είναι βετεράνος τώρα με τρία παιδιά. Ότι μου πει λέω, ‘αυτό είναι, αυτό θα κάνω’. Το παιδί και η οικογένεια δεν είναι κάτι που το καθορίζεις. Το παιδί αλλάζει όντως τις ισορροπίες στο ζευγάρι αλλά προς το καλό. Πρέπει να χωρέσεις ένα τρίτο άτομο σε μια καθημερινότητα που πριν δεν υπήρχε» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved