Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ηλικία, ο γάμος, το πρόβλημα υγείας και ο ρόλος στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»
Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ηλικία, ο γάμος, το πρόβλημα υγείας και ο ρόλος στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απόψε έκανε... πρεμιέρα, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση ως πρωταγωνιστής σε σειρά και όχι ως παρουσιαστής σε εκπομπή. 

Τον είχαμε συνηθίσει για πολλά χρόνια ως οικοδεσπότη στη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας», όμως φέτος τον βλέπουμε σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο-πρόκληση στην πολλά υποσχόμενη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Πρόκειται για μία νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ με ιδιαίτερα αναπτυγμένο το στοιχείο του κοινωνικού νουάρ που υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τα υποβλητικά γυρίσματά της.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδύεται τον Νικόλα, έναν χαρισματικό καθηγητή λυκείου που βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς, ρόλο που υποδύεται η Έμιλυ Κολιανδρή. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του, που ενσαρκώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, ο Νικόλας κάνει τα πάντα για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του. Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου υποδύεται στη σειρά μία αξιωματικό της Αστυνομίας η οποία στέκεται στο πλευρό του Νικόλα.

Προσωπικές ιστορίες

Ο 67χρονος (ναι, αυτή είναι η ηλικία του) Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έχει αναφερθεί ποτέ με λεπτομέρειες στην προσωπική του ζωή. Έχοντας στο ενεργητικό του έναν γάμο με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα με την οποία όμως χώρισαν, έχει αποκτήσει έναν γιο.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος δεν ακολούθησε τα βήματα των καλλιτεχνών γονέων του και σε αυτό συνέβαλαν και οι ίδιοι όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του: «Ήταν οργανωμένο έγκλημα από εμένα και την Αθηνά. Δεν του είπαμε μη γίνεις ηθοποιός, αλλά δεν του παρουσιάσαμε έναν κόσμο γυαλιστερό. Στο Κολέγιο έπαιξε σε μια παράσταση και ήταν απολύτως ατάλαντος. Λέω, σωθήκαμε!», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος έχει παραδεχτεί: «Είχα στη ζωή μου μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου και έχω κάνει δύο γάμους. Ούτε ξέρω πώς γινόταν και παντρευόμουν. Ίσως για το χατίρι των συγγενών... Δεν θεωρούσα τον γάμο κάτι φοβερό. Όσο υγιές είναι να παντρεύεσαι άλλο τόσο υγιές είναι και να χωρίζεις. Εγώ δουλεύω τη σχέση και όταν τελειώσει... Είμαι υπερήφανος που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει ότι του έχω φερθεί σκάρτα, γιατί έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και για τη δουλειά μου στο θέατρο».

Κάνε ότι κοιμάσαι!
Στιγμιότυπο από τη σειρά που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό φέτος.

Το πρόβλημα υγείας και η δύναμη ψυχής

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε ποτέ ότι πέρασε δύσκολα για ένα διάστημα με την υγεία του, έχοντας να αντιμετωπίσει μία μορφή καρκίνου. Τον κατέβαλε αλλά δεν τον λύγισε. Και έτσι κατάφερε να βγει νικητής. Μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί με ειλικρίνεια στην περιπέτειά του: «Είπα ότι ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Ήμουν πάντα γειωμένος και δεν με απασχολούσε το μέλλον. Ήμουν ψύχραιμος. Δεν αναρωτήθηκα ποτέ «γιατί σε μένα;». Τι θα πει γιατί σε μένα. Ποιος είσαι ρε φίλε; Ήξερα από την αρχή ότι ήταν δύσκολος και επικίνδυνος ο καρκίνος μου. Ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορεί να έχω και 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Εάν είχαν διασπαρεί τα καρκινικά κύτταρα ήταν τελειωμένη υπόθεση. Αφαιρέσαμε το νεφρό και τελείωσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved