Κρατερός Κατσούλης: «Μακάρι οι 33 νέες σειρές να είναι ενδιαφέρουσες»
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Μακάρι οι 33 νέες σειρές να είναι ενδιαφέρουσες»

Ο ΑΝΤ1 το φετινό χειμώνα υπόσχεται να μας καθηλώσει με τις τηλεοπτικές σειρές. Μία από αυτή είναι και η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος».

Ο Κρατερός Κατσούλης με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του παραχώρησε μία εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη.

Τι σας άρεσε στο σενάριο της νέας σας σειράς;

Κατ’ αρχάς το γράφουν δύο αγαπημένοι μου άνθρωποι και φίλοι καλοί, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, και αυτό αποτελεί εγγύηση γιατί είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο. Μου άρεσε η συνεργασία με την Tanweer Productions, γιατί έχουμε μια πολύ καλή προϊστορία με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και με τον υπέροχο παραγωγό μας, τον Διονΰση Σαμίώτη, και επίσης μου άρεσε πολύ η ιδέα ότι θα δουλέψω για πρώτη φορά με το σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλο. Επίσης το καστ, είναι όλοι παλιοί φίλοι, γνώριμοι, εξαιρετικοί συνάδελφοι και με πολύ καλές σχέσεις.

Είστε και πάλι ζευγάρι με τη Μαριάννα Τουμασάτου...

Βεβαίως, μετά από αρκετά χρόνια. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να είσαι με ανθρώπους που τους ξέρεις και σε ξέρουν και είναι η συνταγή που συνήθως δημιουργεί συνθήκες για να πάει κάτι καλά.

Αυτό κάνει πιο εύκολη τη δουλειά σας;

Φυσικά. Οι καλές σχέσεις κάνουν πιο εύκολη τη ζωή, άρα και τη δουλειά μας.

Από την άλλη, αναζητάτε το αναπάντεχο στις συνεργασίες που προκύπτουν.

Το αναπάντεχο δεν αποκλείεται όταν ξέρεις έναν άνθρωπο γιατί εξελισσόμαστε κι αλλάζουμε. Σε περίπτωση που προκύπτει μέσα από μια σχέση που εμπιστεύεσαι, είναι κάτι ευπρόσδεκτο και θετικό.

Τι άνθρωπος είναι ο Αρίστος Παπαδόπουλος;

Είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, ο οποίος πήρε την επιχείρηση του πατέρα του και την εξέλιξε. Οπότε είναι ευκατάστατος και θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο του, το οποίο πολλές φορές μπορεί να δυσκολεύει τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας γλυκός άνθρωπος, που αγαπάει πολύ την οικογένειά του και όταν του αναιρείται αυτό το σχήμα βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρα δυσάρεστη κατάσταση.

Όπως όταν μαθαίνει ότι ο γιος του, ο Αλέξανδρος, είναι παιδί των άλλων Παπαδόπουλων.

Οι δύο οικογένειες καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτή τη συνθήκη και εκεί είναι που δημιουργούνται όλα τα ευτράπελα.

Πώς είναι η πρώτη συνάντηση των δύο πατεράδων;

Αστεία, όπως κι όλα όσα συμβαίνουν. Γιατί είναι τα δυο άκρα. Το ένα σπίτι είναι σαν παλάτι και το άλλο είναι μια παράγκα!

Τη φετινή σεζόν θα έχουμε πάνω από τριάντα σειρές:..

Θα δείξει. Μακάρι να είναι όλες ενδιαφέρουσες και να έχουμε ως θεατές τη δυνατότητα τής επιλογής του τι μας αρέσει.

Είναι κάτι που κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα ή πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα στην τηλεόραση;

Εγώ δεν τα θυμάμαι ούτε τα έχω ζήσει ποτέ εύκολα, ούτε με επηρέαζε στον τρόπο που δουλεύω το αν υπήρχαν πολλές σειρές ή λίγες. Ο γνώμονας στις δουλειές μου είναι πάντα ποιοι θα είμαστε και τι θα κάνουμε.

Θεατρικά, συνεχίζετε στο «Αλσος» με την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Ναι, θα πάμε μέχρι τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτωβρίου. Είναι μια, θεωρώ, εξαιρετική παράσταση που απεικονίζει με το μοναδικό τρόπο της επιθεώρησης την πραγματικότητα, με τον ευφάνταστο τίτλο «Τι ζούμε ρε;;;».

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved