Τρία χρόνια χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και… «Θα είσαι εκεί... στις πιο κρυφές διαδρομές μας»
Showbiz

Τρία χρόνια χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και… «Θα είσαι εκεί... στις πιο κρυφές διαδρομές μας»

Φτωχά τα λόγια να μιλήσει κανείς για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μα τόσο πλούσιο το έργο του και το πνεύμα του.

Πολυσχιδής, με φαντασία χωρίς όρια, φωνή που αγγίζει το μέσα σου στις πιο καθημερινές αλλά και σπουδαίες στιγμές της ζωής σου, γραφή…. διαμαντένια που όταν αγγίζει τις νότες παίρνει μορφή ανεκτίμητης αξίας.

Μελωδίες που θα μας συντροφεύουν μια ζωή… γιατί όπως κι εκείνος έχει πει: «Μεγάλος δρόμος η ζωή
Μα πιο μεγάλος η στιγμή…» και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μας έχει γεμίζει τη ζωή με στιγμές που αξίζει κανείς θα μνημονεύει!

Τρία χρόνια από τον θάνατό του και «πάγωσε» ολάκερη η Ελλάδα στο άκουσμα του «φευγιού» του την 9η Σεπτεμβρίου του 2019.

Όμως λένε πως κανείς «παραμένει ζωντανός όταν μένει στη θύμησή μας» και ο Λαυρεύντης Μαχαιρίτσας συνεχίζει με την μουσική και τη φωνή του να μένει «ζωντανός» σε έναν κόσμο που αλλάζει όμως τις αξίες της Τέχνης δεν μπορεί κανείς να τις παραγκωνίσει και να τις μεταμορφώσει όσο κι αν η μουσική κατά καιρούς παίρνει μορφή αλλιώτικη.

Άφησε πίσω του σπουδαίο έργο με τα τραγούδια του να θυμίζουν πώς υπήρξε μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο στη Τέχνης. Με μυαλό που έφτανε το άπιστο και ψυχή που ανάβλυζε ηρεμία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε το προνόμιο να ενώνει με τη μουσική του.

Χαμογελούσε στο άκουσμα μιας κιθάρας που είχε συνοδοιπόρο από τα παιδικά του χρόνια και έτσι κατάφερε να «χτίσει» γύρω από το όνομά του έναν «μύθο» από τους λίγους και αυτόν αξίζει να θυμούνται οι παλιότεροι και να γνωρίζουν οι νεότεροι!

Μετά την τελευταία του συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Βόλου, στις 6 Σεπτεμβρίου έμεινε στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 2019, έπαθε ανακοπή καρδιάς, κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η είδηση κυκλοφόρησε μέσα σε λίγα λεπτά βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη όχι μόνο τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα αλλά ολάκερη την Ελλάδα!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευγνώμων που υπάρχω στην ψυχή και την καρδιά κάποιων ανθρώπων που γουστάρουν αυτό που κάνω», είχε πει ο ίδιος και αυτό αρκεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved