Χριστίνα Βίδου: «Το μέλημά μας είναι να λέμε αλήθειες και όχι να δημιουργούμε εντυπώσεις»
Showbiz

Χριστίνα Βίδου: «Το μέλημά μας είναι να λέμε αλήθειες και όχι να δημιουργούμε εντυπώσεις»

H Χριστίνα Βίδου μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο καλημερίζουν για μια ακόμη τηλεοπτική χρονιά το κοινό μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τη μετάβαση από το ραδιόφωνο στη μικρή οθόνη και αν η αδιάκοπη ροή ειδήσεων σε μια τετράωρη εκπομπή είναι μαραθώνιος.

Ύστερα από 26 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πώς ήταν η μετάβαση μπροστά στον φακό;

«Η τηλεόραση έχει μεγαλύτερη έκθεση. Το λάθος αποτυπώνεται και είσαι ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένος στα βλέμματα των τηλεθεατών. Ομως με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, με τον οποίο είμαστε συνοδοιπόροι στην εκπομπή, η όλη προσπάθεια γίνεται πιο εύκολη. Σε περίπτωση που προκύψει το οτιδήποτε είμαστε στήριγμα ο ένας για τον άλλον. Το να κλείσει ο κύκλος του ραδιοφώνου ήταν μια συνειδητή επιλογή και έφυγα με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κάνω το επόμενο βήμα, και η νέα μου επαγγελματική οικογένεια είναι εξαιρετική».

Βρήκατε εύκολα τη... σύνδεση με τον κ. Παπαχλιμίντζο;

«Ηταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Εχει χιούμορ, γνώσεις και το χαρακτηριστικό του είναι η ακρίβεια. Τα θέλει όλα στην εντέλεια, κάτι που δεν έχω εγώ και συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Είναι από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχω κάνει κι αυτή η καλή μας συνεννόηση είναι το μεγάλο μας όπλο στη νέα μάχη που δίνουμε».

Η αδιάκοπη ροή ειδήσεων σε μια τετράωρη εκπομπή είναι μαραθώνιος;

«Βρισκόμασταν τρεις ώρες στον αέρα και τώρα τέσσερα, οπότε έχουμε ήδη εκπαιδευτεί. Ομως η εκπομπή έχει διαμορφωθεί. Εχουν μπει πολιτικά πάνελ και επιπλέον έχουμε μια εξαιρετική ομάδα. Χωρίς αυτήν τίποτα δεν θα ήταν εφικτό».

Εχετε όμως και ένα μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών.

«Πράγματι και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό που συμβαίνει οπουδήποτε, μπορούμε να το έχουμε χάρη σε αυτό το δίκτυο. Οι “Συνδέσεις" ενώνουν εμάς με τους συναδέλφους ανά τον κόσμο και κατ’ επέκταση ολόκληρο τον κόσμο με το τηλεοπτικό κοινό. Ελπίζουμε οι τηλεθεατές να είναι και φέτος μαζί μας και να μας τιμήσουν όπως πέρυσι, γιατί είχαμε μια πολύ καλή πορεία και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Η αλήθεια είναι ότι είστε ήρεμη δύναμη και στην εκπομπή δεν δημιουργούνται εντάσεις.

«Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις. Αυτό είναι στάση ζωής. Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας. Επιδίωξή μας είναι να ακουστούν οι γνώμες των καλεσμένων. Την ώρα της προβολής της εκπομπής ο τηλεθεατής δεν θέλει να ακούει αντάρες πριν ξεκινήσει η ένταση στην καθημερινότητά του.

Εχει ήδη τα άγχη και τα προβλήματά του. Αυτό που επιθυμεί από εμάς είναι να δει τα σοβαρά θέματα με ωραίο τρόπο, αλλά και τα χαριτωμένα της ζωής. θέλουμε να ενημερώνουμε και να λέμε την αλήθεια. Οι ειδήσεις τρέχουν και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να τις βγάλουμε πρώτοι. Το μέλημά μας είναι να λέμε αλήθειες και όχι να δημιουργούμε εντυπώσεις».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved