Κονιτοπούλου: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έκλεισαν οι δισκογραφικές εταιρίες»
Showbiz

Κονιτοπούλου: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έκλεισαν οι δισκογραφικές εταιρίες»

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την περίοδο της καραντίνας, το πώς βίωσε την όλη κατάσταση, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και την παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια και στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελατικό βήμα.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και με το πως βίωσε όλη αυτήν την κατάσταση σε όλη την περίοδο της καραντίνας.

Πώς σας πετυχαίνω αυτήν την περίοδο;
Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι με μία βαλίτσα στο χέρι και γυρίζω όλη την Ελλάδα, με τους μουσικούς μου. Το φετινό καλοκαίρι κάπως επιστρέψαμε στην κανονικότητα μετά από δύο δύσκολα χρόνια.

Πώς νιώσατε που ξανά ήρθατε κοντά με τον κόσμο και γλεντήσατε;
Όντως φέτος επιστρέψαμε...Νιώθω υπέροχα! Ξαναγύρισα στον φυσικό μου χώρο. Το ίδιο όμως φαίνεται να συνέβη και στον κόσμο. Γλεντάνε με όλη τους την ψυχή, άρα το μοιραζόμαστε αυτό!


Ζοριστήκατε ψυχολογικά και οικονομικά τα χρόνια της πανδημίας;
Φυσικά ζορίστηκα και ψυχολογικά και οικονομικά στα χρόνια της πανδημίας. Η δουλειά μας είναι αυτή που πάντα δέχεται το πρώτο πλήγμα, ιστορικά. Το πάλεψα όμως, όπως κάνω πάντα σε όλες τις περιόδους που έχουν δυσκολίες. Ηχογράφηση αρκετά τραγούδια, τα οποία στη συνέχεια κυκλοφόρησαν και πάνε πολύ καλά.

Αυτό ήταν ας πούμε, ένα από τα θετικά που βγήκαν από αυτή την «δοκιμασία» της καραντίνας. "Εχω περάσει κατάθλιψη. ναι, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι πια σε αυτή τη χωρα"

Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι;
Κυκλοφόρησε πρόσφατα από την REAL MUSIC το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Ήλιε μου και Φωτιά» σε μουσική του Νίκου Κονιτόπουλου και στίχους του Στέλιου Μπικάκη. Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ήδη ξεπεράσει με τις 50.000 προβολές στο Youtube και είμαι πραγματικά ευγνώμων στον κόσμο γι’ αυτό! Με αυτό το αμιγώς νησιώτικο τραγούδι και με καλοκαιρινή διάθεση, ξεκινώ τις συνεργασίες με δημιουργούς που δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο παρελθόν. Βέβαια συνεχίζω και με κάποιους που συνεργαζόμαστε χρόνια και είμαστε πλέον οικογένεια.

Είστε η φωνή των νησιών μας. Νιώθετε ότι έχετε καταφέρει όσα θα θέλατε στον χώρο;
Πολύ σας ευχαριστώ γι' αυτό που λέτε, είναι τιμητικό! Είναι θαυμάσιο αν όντως το έχω καταφέρει. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά όνειρά μου, σίγουρα πολλά έγιναν πραγματικότητα μέσα στα χρόνια, ακόμη κι αρκετά που δεν είχα προλάβει καν να τα ονειρευτώ! Υπάρχουν όμως, άλλα τόσα σε εκκρεμότητα. Δεν σταματάει αυτό ποτέ!

Ανταγωνισμό έχετε βιώσει επαγγελματικά; Πώς τον αντιμετωπίσατε;
Φυσικά κι έχω βιώσει ανταγωνισμό. Ειδικά την περίοδο που πρωτοεμφανίστηκα και άρχισαν να ακούγονται έντονα τα τραγούδια μου. Είναι πολύ λογικό ό,τι είναι νεοφερμένο κι έχει επιτυχία να τραβάει την προσοχή. Με τα χρόνια όμως μαθαίνει κανείς να μην δίνει σημασία σε αυτά τα ξεσπάσματα, να κατανοεί από πού
προέρχονται και να προχωρά προς την πρόοδο.

Έχετε ένα όνομα, μια ιστορία. Αυτό τα κάνει όλα πιο εύκολα ή πιο δύσκολα και με μεγαλύτερη ευθύνη;

Πιο δύσκολα σίγουρα. Δεν μπορείς να πειραματιστείς το ίδιο εύκολα όπως στο ξεκίνημα, όταν ο κόσμος έχει μάθει να περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από
σένα. Υπάρχει κι ένα μόνιμο άγχος να είναι όλα άρτια, να αποδεικνύεις πάντα ότι άξιζες
την εμπιστοσύνη που σου έδειξαν, ότι είσαι όντως καλός και όλα αυτά, που από πίσω κρύβουν αδιάκοπη προσπάθεια και εργασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved