Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας»
Showbiz

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε για ακόμα μία φορά μέσω instagram! Τι συνέβη;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξέφρασε την οργή της για τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια που δέχεται για όσα κάνει!

Η καλλονή, η οποία είναι ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα πάντα, έχει καταφέρει να κρατήσει ένα «μυστήριο» γύρω από το πρόσωπο του συντρόφου της, καθώς όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα εκείνος δε θέλει τη δημοσιότητα.

Το τελευταίο διάστημα δέχεται συνεχώς μηνύματα για τον αγαπημένο της αλλά και για τον γάμο της.

Η ίδια λοιπόν, με αφορμή διάφορα γεγονότα έγραψε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε σε instastory: «Γεννιέται ένας άνθρωπος, βρίζετε. Βαφτίζεται ένας άνθρωπος, βρίζετε, παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένα άνθρωπος συνεχίζετε να βρίζετε. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας».

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η ίδια είχε ξεσπάσει ξανά κατά όσων δεν σέβονται το δικαίωμα να μην δείξει τον σύντροφό της και είχε αναφέρει: «Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή.

Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ».

Δείτε την ανάρτησή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved