Κατερίνα Μονογυιού: Έγινε νονά στον γιο του αδικοχαμένου αδελφού της, Τζώρτζη-Του έδωσε το όνομά του
Showbiz

Κατερίνα Μονογυιού: Έγινε νονά στον γιο του αδικοχαμένου αδελφού της, Τζώρτζη-Του έδωσε το όνομά του

Η Κατερίνα Μονογυιού και η οικογένειά της φαίνεται ότι χαμογελούν ξανά, μιας και σήμερα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου βαπτίστηκε ο γιος του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος και πήρε το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του. 

Ήταν 14 Ιανουαρίου όταν η ολοκαίνουργια Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος επιχειρηματίας στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Από εκείνη τη τραγική στιγμή, τόσο η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, όσο και οι οικείοι του, δεν μπορούν με τίποτα να ππιστέψουν τον χαμό του με αυτόν τον τρόπο και τίποτα δεν μπορεί να τους κάνει χαρούμενους. Παρ' όλα αυτά σήμερα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι η οικογένεια βρήκε έναν τρόπο για να είναι όλοι τους χαρούμενοι, μιας κι η Κατερίνα Μονογυιού βάπτισε τον 2 ετών γιο του αδικοχαμένου αδερφού της και μάλιστα του έδωσε και το όνομα του πατέρα του.

Ο μικρός ονομάστηκε Γεώργιος(Τζώρτζης)- Μιχαήλ και η νονά, που είναι και θεία του, τον κρατούσε αγκαλιά και μάλιστα ήταν πολύ κομψή και εντυπωσιακή. Η όμορφη πολιτικός επέλεξε να φορέσει ένα λευκό με φλοράλ φόρεμα, που της ταίριαζε πολύ ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα έχει ίσια μαζί με το μακιγιάζ της, που διατήρησε σε ήπιους τόνους!

Δείτε σχετικό βίντεο από το μυστήριο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το μυστήριο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved