Δούκισσα Νομικού: Το καλοκαίρι δεν τελείωσε για εκείνη- Η βόλτα στην παραλία και η φωτό με μπικίνι!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Το καλοκαίρι δεν τελείωσε για εκείνη- Η βόλτα στην παραλία και η φωτό με μπικίνι!

Η Δούκισσα Νομικού είναι απίθανη και η αλήθεια είναι ότι μας το αποδεικνύει με κάθε νέο της ποστ, μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. 

H ίδια, μετά από την επανεμφάνισή της στη τηλεόραση, νιώθει πιο ενθουσιασμένη από ποτέ, μιας και είναι κάτι που της αρέσει πάρα πολύ και, όπως βλέπουμε, της ταιριάζει κιόλας!

Η Δούκισσα Νομικού αυτήν την εβδομάδα έκανε πρεμιέρα μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα τους στην πρωινή εκπομπή "Το πρωινό". Η ίδια αισθάνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό το νέο ξεκίνημα και καθημερινά προσπαθεί να δίνει το εκατό τοις εκατό του εαυτού της, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή η εβδομάδα λοιπόν ήταν για εκείνη πολύ απαιτητική, μιας και ξεκίνησε η εκπομπή "Το Πρωινό" και η ίδια είχε αυξημένες υποχρεώσεις.

Σήμερα, Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μπικίνι, μιας και αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη ήταν να χαλαρώσει λίγο και μάλιστα η παραλία ήταν η καλύτερη ευκαιρία, μιας και ο καιρός ακόμα το επιτρέπει!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved