Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Ηθοποιός γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φώτο από το μαιευτήριο!
Showbiz

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Ηθοποιός γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φώτο από το μαιευτήριο!

Μόλις έγινε μαμά γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στο instagram ποστάροντας μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο λόγος για την… Τατιάνα Μελίδου και τον σύζυγό της , Ιωάννης Μαμάρα που ζουν μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας και σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου γεννήθηκε ο γιος τους!

Η όμορφη πρασινομάτα ηθοποιός , την οποία απολαύσαμε στη σειρά «Μόλις χθες» του ΣΚΑΪ, παντρεύτηκε στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας.

Από την Πόλη του Φωτός, όπου έμεινε το τελευταίο διάστημα για τις ανάγκες του μεταπτυχιακού της, μετακόμισε στη Ζυρίχη μαζί με τον αγαπημένο της ο οποίος εργάζεται στην ελβετική πρωτεύουσα ως τραπεζικός.

Παρότι δέχθηκε επαγγελματικές προτάσεις αποφάσισε να πατήσει ένα pause και να απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης στο πλευρό του συζύγου της.

Η Τατιάνα Μελίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο που απεικονίζονται τα χέρια της, του άντρα της και του μωρού και έγραψε αρχικά «Ευτυχία» και δέχθηκε πολλές ευχές από τις επώνυμες φίλες της! Και πρόσθεσε: «Έχω τρελαθεί σας ευχαριστώ πολύ»

Δείτε τη φωτογραφία αλλά και τις ευχές των celebrities!

Nα τους ζήσει ο γιος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved